Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

10 leggyakorabbi kérdés

10 leggyakorabbi kérdés
Gyakran kapunk tőletek különbözőbbnél különbözőbb kérdéseket. Úgy gondoltuk, összeszedjük a 10 leggyakoribb kérdést, melyekből pár már biztosan benned is megfogalmazódott. Reméljük tudunk neked segíteni!  smiley

10 kérdés, amelyek már biztosan benned is felmerültek:

 1. Szeretnék babzsákfotelt, de félek nem azt kapom, amit szeretnék.
  1. Ez esetben cseppet sem aggódj, mert ezért vezettük be a 30 napos pénzvisszafizetési garanciát, melyet meg sem kell indokolnod, ha mégsem szeretnéd a babzsákfotelt.
 2. Valóban tömörödik idővel a belső töltőanyag?
  1. Igen, ez így van. 1-2 év távlatában ez természetes folyamat. Ezen okból kifolyólag picit túl is szoktuk tölteni a babzsákfoteleket, de későbbiekben bármikor rendelhetsz utántöltő csomagot is.
 3. Zipzár, vagy tépőzár legyen a külső huzaton?
  1. Bár picit több munkánk van a tépőzárral, de mégis azzal szoktuk elkészíteni a babzsákfotelek külső huzatát, hogy ne karcolja össze a parkettát.
 4. Hogyan tudom tisztán tartani babzsákfotelemet?
  1. Szövet babzsákfoteled külső huzatát levétel után egyszerűen moshatod 30 °C-on, műbőrből készült babzsákfoteled nedves ronggyal érdemes tisztítani.
 5. Gyártási hibát fedeztem fel idő közben a babzsákfotelemen, mit tehetek?
  1. Egyedülálló módon 2 éves garanciát vállalunk az ilyen hibákra, sőt még a szállítási költséget is mi álljuk ebben az esetben.
 6. Kiszakadt a babzsákfotelem, és ömlik belőle a gyöngy, mit tehetek?
  1. Ha garanciális még a babzsákfoteled, és ez gyártási hibából adódik, azonnal vedd fel velünk a kapcsolatot, ha már nem garanciális, akkor is javasoljuk a kapcsolatfelvételt, biztosan találunk megfelelő megoldást.
 7. Minden vágyam egy babzsákfotel, de ezt én is eltudom magamnak készíteni!
  1. Ez esetben a Csináld magad kategóriát neked találták ki, ahol minden hozzávalót megtalálsz, illetve exkluzív csomagajánlatainkban minden hozzávalót megfelelő mennyiségben biztosítunk számos ajándékkal.
 8. Kiszóródtak a polisztirol gyöngyök, hogyan tudom feltakarítani?
  1. A legjobb megoldás a porszívó. Söprűvel és lapáttal az elektrosztatikus feltöltődés miatt szenvedés lesz.  smiley
 9. Hogyan tudom a gyöngyöket a legegyszerűbben beletölteni a babzsákfotelembe?
  1. Legegyszerűbben egy olyan tölcsérrel, ami nem töltődik fel. Legideálisabb a bádog, vagy valamilyen fém, de a karton is megteszi.
 10. Hihetetlenül kényelmes, de hogyan tudok belőle könnyen felkelni?
  1. Sehogy, add meg magad a kényelemnek.  smiley

További szép napot!  smiley

- Gyuri -

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog