Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

2021 színei: a nyugtató szürke és a napsárga - Így rendezd be az udvarod

Az idei év slágerszíneinek választásán a szürke és a napsárga megosztva taroltak a kedvelt színek között. Tarts velünk, s megmutatjuk hogyan rendezd be a kerted, s azt is körbejárjuk miért e két színre esett a választás!

A 2021-es év színeinek választásán két szín vitte el a pálmát, ezek pedig nem mások, mint a szürke és a napsárga.

Ahogy Steve Jobs fogalmazott, a pontok kapcsolódását utólag érted meg az életedben. Így történt ez az idei év színeinek meghatározásában is. Mutatjuk miért, és hozunk neked számos kertberendezési ötletet erre a két színre.

Okok

A szürke szín a stabilitásról, kitartásról, biztonságról árulkodik. Ennek tökéletes kiegészítője a napsárga, mely reményt, vidámságot, pozitív szemléletet hoz magával. A mögöttünk hagyott időszakot megvizsgálva megértjük miért is nem történt meglepetés az év színének kiválasztásakor.

A szürke illetve a napsárga szín kombinálásával frissességet tudunk kölcsönözni a kertünknek, ízléses párost alkotnak. Jól kiegészítik egymást, megnyugtató, s egyben optimista hatást tudnak kelteni az udvar minden szegletében.

Kertberendezési tippek

Terasz, sütögető

Már egészen apró tárgyak koncepciójával is operálhatunk a szürke és a napsárga kombinációjával. Legyenek ezek akár pohárszettek, teáskanalak, étkészletek, máris feldobják a helyiség atmoszféráját.

A falon egy kép, vagy több együttesében ugyanúgy visszaköszönhet akár a keret, akár a kép mivoltában. A fiatalos babzsákfotelek mindig feldobnak egy önfeledt beszélgetést, miért ne lehetnének azok is szürkék és sárgák?

Medence

A szerencsések, akik otthon saját medencéjükben vészelhetik át a kánikulát is könnyen felfrissíthetik a víz körüli színvilágot.

A széken, nyugágyon, hintaágyon már egy sárga párna is pozitív szemléletet rejt magában.

Gyors, egyszerű, praktikus megoldás a napvitorlákkal törénő árnyékolás. Egy szürke és egy sárga párosával garantáltan elismerést váltasz ki mindenkiből. 

Udvar

Az udvarban sokaknál megtalálható alapvetően a szürke szín, melyek jellemzően a falszíneknél, lábazatoknál, térköveknél köszönek vissza. Ezek közé egy-egy napsárga kaspós virág remek választás tud lenni, mely még a természet felé is viszi picit utunk.

Az udvari izzók megválasztásánál a meleg fehér megintcsak egy jó döntés lehet, mely esztétikussága mellett hangulatos is.

Kert

Szereted a madarakat? Készítsetek nekik madáretetőt. A sárga házikó szürke fedéllel nem csak bohém, de közben jót is cselekedtek.

A kerti törpének bár nem a szokványos kiadása a szürke és a sárga megjelenése, de miért ne lehetnének egyedi kerti törpéink?

 

Érdemes tehát belecsempészni a szürke és a napsárga kombinációját az udvarunk hangulatába is, mert erős üzenetekkel bírnak a szilárdságról és reményről.

Ezeket alkalmazva tudat alatt pozitív gondolatokra sarkaljuk magunkat minden kint töltött percben a látványuk miatt, ráadásul pompás kiegészítői is egymásnak, nem lehet velük mellélőni.
 
Tartalomhoz tartozó címkék: Szemlélet
blog comments powered by Disqus