Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

5 érv a függőágy választása mellett

Ha az otthon kényelméről van szó, akkor néha az egészen különleges megoldások mellett érdemes letenni a voksot. Ma már a függőágy, vagy például a babzsákfotel is megfizethető áron elérhetőek, és felhasználásuk során különleges élményben lehet részed.

Cikkünkben annak igyekszünk utánajárni, hogy miért érdemes a függőágy előnyei mellett dönteni.

  1. Kényelem

Aligha létezik kényelmesebb fekvő alkalmatosság, mint a kertben felszerelt függőágy. Elterülhetsz benne egy jó könyv társaságában, de a délutáni szunyókálás mellé is ideális választásnak bizonyul. A kiváló minőségű alapanyag kellemes tapintás a bőrnek, és a test természetes vonalait is követni képes az a pihenés során.

  1. Nagy teherbírás

Tudtad, hogy akár 300 kg teherbírással rendelkező függőágy is megtalálható napjaink kínálatában? Ha nem egyedül heverésznél a cseresznyefa árnyékában, akkor is bátran használatba veheted a fekvő alkalmatosságot. A megbízhatóan rendelkezésre álló függőágy használatával nem fordulhat elő az a vígjátékokból jól ismert jelenség, hogy az eszköz nem bírja a terhelést, és így a földön landolnak az azon pihenők.

  1. Mediterrán szieszta az otthon nyugalmában

A mediterrán országok lakói igenis tudhatnak valamit, és kiegyensúlyozott, kissé talál lelassult életritmusuk nem csak az egészséges ételek fogyasztásán múlik. A függőágy nyújtotta kényelmet kihasználva akár magunk is átvehetjük a délutáni szieszta szokását. Akár egy-két óra is csodákra lehet képes, és legalább hétvégén érdemes ezt beiktatni életünkbe.

  1. A kert elmaradhatatlan eleme

Ha egy minden szempontból a kényelmet szolgáló kertet vennénk górcső alá, akkor annak a sziklakert, a nyugalom szigetének számító tó és persze a függőágy is elmaradhatatlan elemei lennének. Még csak vagyonokat sem kell kifizetni annak érdekében, hogy hasonló környezet fogadjon bennünket a házat övező területen. Míg a kerti tó kialakításáért magunk tehetünk kreatív energiáink felhasználásával, addig a jó minőségű függőágy akár az online rendelés kényelmét kihasználva is elérhető.

  1. Fiatalosan bohókás darab

Hasonlóan a babzsákfotelekhez, a függőágy is egyfajta fiatalos, bohém stílust teremt a kertben, és ugyanakkor hűen szolgálja az önfeledt kikapcsolódást. Megéri egy próbát tenned, és olyan darabbal gazdagítani otthonod, amely hosszú éveken át hű társad lesz a kerti programok kapcsán.

Tartalomhoz tartozó címkék: függőágy függőszék