Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

A babák és anyák kedvence- A szoptatós párna

2019. 09. 12. 00:00:00
A babák és anyák kedvence- A szoptatós párna

Egy nő, amint megtudja, hogy gyermeket vár, azonnal elkezdi a fejében listázni azokat az eszközöket, amelyeket szükséges beszerezni a gyermek születése előtt, hogy a kórházból hazaérkezve minden rendelkezésre álljon a gyermek tökéletes fejlődésének biztosításához.

Ennek a listának talán a legelején áll a szoptatós párna, hiszen már a terhesség alatt is hatalmas segítség lehet, amikor a kismama már sehogyan sem tud kényelmes pózt felvenni az alvás alatt. A párnát a lábaink közé véve és oldalra fekve kitámaszthatjuk vele a hasunkat, így újra kényelmes lehet az alvás.

 

Sokan nem használnak már pólyát, néhány évtizeddel ezelőtt a pólya elképzelhetetlen volt az újszülött számára, hiszen a kórházból sem engedtek haza nélküle. Manapság már ez nem kötelező, amit sokan nem bánunk, azonban az újszülöttnek szüksége van arra a biztonságérzetre, amelyet korábban a pólya nyújtott.

 

A szoptatós párna segítségével megadhatjuk neki ezt az érzetet. Hiszen az újszülöttet ráfektetve maximálisan körbe öleli őt oldalról, a gyermek pedig ettől az édesanyja ölelő karjaiban érezheti magát.

Emellett pedig természetesen a kisbaba etetése során is tökéletes alátámasztást nyújt, ezáltal az édesanyának és a gyermeknek is kényelmesebbek az étkezés percei.

 

Amint a gyermek nagyobb lesz, akkor sem kell lemondani a párna használatáról, hiszen tökéletes játék kiegészítő lehet, és a későbbiekben is jó alvó társsá válhat a gyermek számára, emellett pedig az ülés elsajátításához is segítségére lehet a kisbabánknak. 

 

Természetesen fiús és lányos színekben is megrendelheted a párnát, a választékot itt megtekintheted.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog szoptatós párna