Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

A babfotel maga a megtestesült komfort!

Ha még nem ismered a babfotel nyújtotta előnyöket, akkor itt az idő, hogy belevesd magad az elragadó élmény megtapasztalásába. A babzsák, mint kellék, mint játékszer már évtizedekkel ezelőtt óriási népszerűségre tett szert, különösen a gyerekek körében. 

Ahogy telt-múlt az idő, úgy láttak napvilágot a jobbnál jobb ötletek, melyek közös jellemvonása a babzsák formavilág volt. Természetesen itt nem a mini megjelenésre kell gondolnod, sokkal inkább a megtapasztalható érzetre. Pillanatok alatt kiderült, hogy a fenti elv mentén létrehozott fotelek, ágyak olyan komfortot kínálnak, ami egyrészt nehezen überelhető, másrészt pedig nemcsak a gyermekek számára vonzó. Sőt!

A töltet kérdése már sokkal kényesebb téma volt, ugyanis sem egészségügyi, sem gyártási szempontból nem lényegtelen, hogy milyen töltőanyag kerül a huzatok mélyére. Napjainkban olyan fejlett már a technológia, hogy sem az allergiásoknak, sem a szenzitíveknek nem kell irritációktól tartaniuk. Arról nem is beszélve, hogy a legújabb innovációknak hála a fotelek alapját adó anyag nem tömörödik könnyen össze, vagyis a cserélgetés, újratöltés macerájának a száma minimálisra redukálódik.

A polisztirol gyöngy azon kívül, hogy kiváló fizikai jellemvonásokkal büszkélkedik, kifejezetten gazdaságos, már ami a beszerzését illeti. Ez a tény azért élvez prioritást, mert ennek hatására globálisan csökkentek a babzsákok árai, vagyis mind szélesebb körben terjedt el a használatuk.

A babfotel nem luxus, a babfotel alap!

Néhány évvel ezelőtt még határozottan tartotta magát az a fals elképzelés a köztudatban, hogy a babzsák luxus cikk. Drága, elérhetetlen, ráadásul sok vele a gond, a kényelmetlenség, tehát nem hétköznapi felhasználásra való.

Ezzel szemben ma már nyilvánvaló tény, hogy a babzsák mindennapos kellék, a szó nem pejoratív értelmében. Megfizethető árának, könnyed kezelhetőségének hála garantáltan megállja a helyét. A dupla huzattal ellátott modellek tisztítása hihetetlenül egyszerű feladat. Vagyis a foltok, ételmaradványok vagy kilöttyenő üdítőnyomok könnyedén eltüntethetőek.

Mindennek tetejében a kínálatunkban kapható termékekre szédületes garanciát biztosítunk neked!

Tartalomhoz tartozó címkék: kényelmes babzsákfotel babfotel