Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

A babzsákfotel előnyei és kiválasztása

A babzsákfotel az a berendezési tárgy, ami azóta tartja lázban rajongók ezreit, amióta megjelent a piacokon. Hogy minek köszönhető ez a hihetetlen népszerűség? Egyszerűen a kényelem felső fokának. 

A babzsák ugyanis olyan komfortot kínál neked, ami utánozhatatlan, ráadásul esztétikus és teljes mértékig egyedi jellemvonásainak hála színpompás kiegészítőjévé avanzsálhat otthonodnak.

Az, hogy pontosan milyen modell illeszkedik a leginkább nappalid, hálószobád hangulatához abszolút helyzetfüggő. Érdemes a színárnyalat kiválasztásánál figyelembe és számításba venned, hogy a környezetedben a paletta mely elemei dominálnak. Ahhoz, hogy harmóniát sugározzon a közeged, elengedhetetlen az összhang megteremtése, s ez akkor valósulhat meg a legkönnyebben, ha a színek egységet alkotnak. Természetesen egy-egy rikítóbb, vadabb megoldással is pazar körülményeket varázsolhatsz, hiszen olykor a váratlan alternatívák aratják a legnagyobb sikereket.

Az optimális méret sem a kényelmes pihenés szempontjából, sem az elhelyezés oldaláról nézve nem mellékes. XXL lehetőségek mellett kisebb variációkban is gondolkozhatsz, annak megfelelően, hogy mekkora élettér áll a rendelkezésedre. A túlzsúfoltság érzése nem pozitív, így jobb, ha a szellősebb elrendezésre fókuszálsz. Persze minél nagyobb a babzsák, annál fokozottabb a komfort, ez tény, ám ha lakberendezésileg is szeretnél a maximumra törekedni, akkor érdemes egyfajta arany középutat választani.

A babzsákfotel karbantartása pofonegyszerű!

Ha a gyakorlati előnyeit veszed górcső alá egy babfotelnek, akkor az első, amivel szembesülhetsz a könnyű tisztíthatóság. Ez az, ami a hétköznapi életben hatalmas pozitívum és aminek óriási jelentősége van. A huzatot egyszerűen lehúzhatod és kimoshatod, így aztán a különböző, életvitellel járó foltok nem okozhatnak kihívást. A chips maradékok és juice nyomok így pillanatok alatt eltüntethetőek.

A huzat cipzáros része szövettel védett, ami azt jelenti, hogyha parkettád vagy sérülékenyebb padlód van otthon, akkor sem kell félned attól, hogy megsérül a burkolat. Akár ide-oda tologathatod legújabb szerzeményedet annak megfelelően, hogy éppen hol érzed magad a legkényelmesebben.

Tartalomhoz tartozó címkék: babzsákfotel óriás babzsákfotel