Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

A babzsákfotel gyerekeknek mindig tökéletes ajándék!

A babzsákfotel gyerekeknek olyan meglepetés, ami garantáltan mosolygó arcokat, örömteli kurjantásokat generál. Persze valószínűleg nemcsak a lurkók számára. 

De minek köszönhető ez a kortalan és halhatatlan varázslat? Hiszen a babzsák évtizedek óta sikeresen hódít, s ezrek szívét rabolja el a maga semmivel össze nem téveszthető bájával.

A minőség népszerűség ide, kedveltség oda prioritást élvez. Nagyjából ez a fotel huzatainak anyagát, a töltet milyenségét, és a kialakítás precizitását jelenti. Az ugyanis kevés, hogyha egy kellék első ránézésre jól néz ki, és praktikusnak tűnik. A hosszan tartó, elégedett használat záloga egyrészt a környezethez idomuló esztétikus jegyek, másrészt a tökéletes praktikusság. Utóbbi több fronton is támogathat vagy éppen hátráltathat napi teendőid közben. Hogy mire gondolunk?

Nyilván a gyerkőcök számára teljes egészében mellékesek ezek az információk, de neked nagyon is lényegesek. Hogy tudod tisztítani a fotelt? Milyen lehetőségeid vannak az utántöltésére? Esetleg valamilyen úton-módon megújíthatod a kinézetét?

A nálunk kapható modellek kiváló feltételeket teremtenek ahhoz, hogy hiánytalan legyen a te elégedettséged is.

A külső huzat anyaga szövet, míg a belső selyem. Mindkettő burok cipzárral van ellátva azért, hogy könnyedén és gyorsan le tud rántani a babzsákról, ha nem is a leplet, de a bevonatot mindenképpen. Ez a mosás szempontjából prioritás, ugyanis nyilván a külső textília hamar koszolódhat a rendszeres és folyamatos használatnak köszönhetően.

A belső cipzár is jelentős szerepet tölt be, hiszen a segítségével bármikor újratöltheted a fotelt, aminek a belseje természetes módon idővel tömörödik, zsugorodik. A készletünkben töltőanyagot is vásárolhatsz, így ez a probléma is pillanatok alatt megoldható.

A babzsákfotel gyerekeknek függőséget okozhat - neked is!

A kényelem felső fokát kínálja fotel formájába töltve, öntve a babzsák, amely komfort ténylegesen függőséget okozhat. De ennyi kötődésre szükség van a hétköznapok sodrásában. Ha meglátod gyermekedet a nehéz iskolás nap után leheveredni kedvenc fotelébe, azonnal megtérülő befektetéssé válik legújabb szerzeményed.