Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

A felnőtt babzsákfotel nem hiányozhat otthonodból!

A felnőtt babzsákfotel pillanatok alatt otthonod sztárjává avanzsálhat. Figyeld meg, ahogy családod tagjai az első percben beleszeretnek legújabb szerzeményedbe. 

Persze a rajongás felső foka érthető: ez a lakberendezési tárgy több mint egy fotel, és több mint egy babzsák. Egyszerre kényelmes, esztétikus és bárki számára élvezhető. Kicsik és nagyok egyaránt belesüllyedhetnek a fotel kínálta maximális komfortba.

Miért is kellene a felnőtteknek kimaradni a jóból? A babzsák nyújtotta élmény abszolút kortalan és éppen ezért mindenki számára vonzó!

Berendezési tárgy lévén nagymértékben befolyásolhatja közvetlen környezeted hangulatát, megjelenését és kisugárzását, éppen ezért olyan jellemzőkkel megáldott variációban érdemes gondolkodnod, mely színvilágában és külső stílusjegyeivel tökéletesen illeszkedik otthonod atmoszférájához. A kínálatunkban széles spektrumon mozgó termékpaletta vár, így garantáltan rátalálhatsz arra a variánsra, ami a szívednek kedves.

A kívül szövet, belül selyem babzsák 375 liternyi töltőanyaggal biztosítja a kényelmet.

A külső huzaton tépőzárat fedezhetsz fel, ami több szempontból is zseniális fejlesztés. Egyrészt ilyen körülmények között a cipzár nem sértheti fel a parkettát, padlót - még mozgatás során sem. Másrészt könnyedén lehúzható, mosható akár harminc fokon, de ha úgy tartja kedved a burkokat cserélgetheted is: kedvednek megfelelően.

A belső huzat sem hiányolja a tépőzárat, aminek köszönhetően könnyedén utántöltheted foteledet, ha már kicsit belesüppedős az élmény. A 130 cm magas, 80 cm széles babzsákot akár szellősebben is megtöltheted, vagyis mondjuk félig töltve 65 cm magasra zsugorítható. Ez már a te egyéniségedtől, ízlésedtől függ.

A felnőtt babzsákfotel XXL méretű élményt garantál!

Királykék, fenyőzöld, fekete, fűzöld, drapp, bordó, meggypiros, barna, magenta, terra, vagy fehér a kedvenc színed? A fenti árnyalatok mindegyikét megtalálhatod babzsák választékunkban, sőt a felsorolásnak a feléig sem jutottunk el. Ha képtelen vagy dönteni mondjuk a bordó és a magenta között, akkor akár több, külső huzatot is beszerezhetsz foteled mellé, így bármikor megváltoztathatod annak megjelenését.

Tartalomhoz tartozó címkék: XXL babzsákfotel felnőtt babzsákfotel