Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

A focis babzsákfotel ötletével nem rúghatsz mellé!

A focis babzsákfotel telitalálatos választás, de úgy is mondhatnánk, hogy “gól”. A babfotel önmagában kifizetődő befektetés, ugyanis nemes egyszerűséggel imádni való. 

A kényelem, amit biztosít különleges és egyedülálló. A babzsákos süppedés semmivel össze nem téveszthető érzés és éppen ezért utánozhatatlan élmény.

Persze a komfort önmagában kevés lenne a sikerhez. A megjelenésről is érdemes szót ejtenünk, s ha végig nézed a kínálatunk tagjait, akkor érteni fogod a miérteket. Olyan széles spektrumon mozgó paletta vár, ami szinte hihetetlen. Mindenféle korosztály rátalálhat arra a típusra, ami a szívének kedves. Gyermekek és felnőttek egyaránt sikerrel veszhetnek el a fotel kínálta kényelemben.

A focis variációk mindig is óriási népszerűségnek örvendtek a fiúk körében. Nem véletlenül nem azt írtuk, hogy kisfiúk körében, ugyanis a felnőtt férfiaknak legalább ugyanennyire vonzóak ezek a kollekciók. Hiába a futball iránti rajongás nem zárulhat azzal, ha kikapcsolod a tévét, vagy ha szögre akasztod a nemrég vásárolt értékes mezt. A rajongás ennél sokkal messzebbre vezet.

Annyira messze, hogy az a legjobb, ha a berendezési tárgyak is erről a szerelemről tanúskodnak. Így amikor vendég érkezik hozzád, akkor nem is lehet kérdéses, hogy a foci rajongás mindent visz. Miért ne választhatnál olyan megjelenésű és kisugárzású modellt, ami a szívednek kedves? Ha mindened a labdarúgás és ha a pihenés pillanatait is focis környezetben kívánod átélni, akkor itt a helyed. Ha a párod több, mint labdazsonglőr, akkor szintén rátaláltál arra az ajándékra, ami kellően egyedi, megismételhetetlen és persze gólörömöt generáló. Nem érdemes kapufára lövésekkel próbálkoznod, ha pontosan tudod mivel arathatsz tökéletes sikert. Ez az a 11-es, amit lehetetlen kihagynod.

A focis babzsákfotel felrúgja a szabályokat!

A babfotel egyik pillanatról a másikra otthonod sztárjává avanzsálhat. Mindegy, hogy eddig melyik berendezési tárgyad állt a reflektor fényében, most új celebbel gazdagodhat az életed. A lecserélhető huzatnak köszönhetően könnyen tisztán tarthatod a labdás kinézetet, hiszen a szotyola, sör és chipsdarabok azért némi bosszúságot okozhatnak. De a tény tény marad, nincsen nagyobb élmény annál, mint amikor a focis fotelből nézheted vagy nézheti a párod a meccset.

Tartalomhoz tartozó címkék: babzsákfotel focis babzsákfotel