Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

A megfelelés kényszere

Engedjétek meg nekem, hogy a mai napon egy kicsit elvonatkoztassak a babzsákfotelekkel kapcsolatos témától. Az írás végére meg fogjátok érteni a kapcsolódási pontot, és remélem számotokra is tanulságos lesz. Lássuk:

 

Miután megszületünk úgy viselkedünk, ahogy szüleink nevelnek minket. Azt tesszük az óvodába, amire az óvónéni megkér. Az általános iskolában azokat a feladatokat oldjuk meg, amire a tanárnéni megkér. A középiskolában azokat a tantárgyakat magoljuk be, ami a tematika szerint adott (nem választhatunk melyik tantárgy érdekelne inkább dupla óraszámban, mint egy olyan amit tuti soha nem fogunk használni). A barátainkkal úgy viselkedünk, ahogy elvárják (kimondva, kimondatlanul). Úgy öltözködünk, ahogy a divat diktálja. Azt a zenét hallgatjuk, ami divatos. Arról a témáról beszélünk (sokszor üres beszélgetések), amiket a társalgó partner elvár.

És még litániákat írhatnék milyen környezetben mi a szerepünk, kinek akarunk megfelelni.

De kérdem én: kinek kell megfelelnünk?

Természetesen mindenkinek szíve joga eldönteni az előbbi kérdést, de én azt javaslom azoknak a személyeknek akarjunk megfelelni, akik közel állnak a szívünkhöz és (nem vagy) jól érezzük magunkat a társaságukba.

Na de miért akartam ezt a gondolatomat megosztani veletek:

Rengeteg ötletet kapunk, és a kritikák sem ritkák (szerencsére nagy részük pozitív, építő jellegű), miben érdemes még fejlődnünk (tisztában vagyok benne, hogy nagyon sok mindenben). Ezen a ponton viszont szelektálnunk kell.

 

Nem annak fogunk megfelelni, aki károg (úgysem fog ez így működni...)

Nem annag fogunk megfelelni, aki nem vásárol tőlünk.

Nem a konkurenciának fogunk megfelelni.

Egy valakinek fogunk megfelelni: a vevőnek!

Mert hisszük azt, ha jól érzed magad abban amit csinálsz, az hosszú távon az életedet határozza meg. És ha a vevőink boldogok, van miért dolgozni.

Ezen okból kifolyólag kérlek titeket kapcsoljátok be a biztonsági öveket, mert az elkövetkező időszakban rengeteg újítás lesz!

Köszönöm, hogy eddig eljutottál, és áldoztál az idődből (véleményem szerint 5 emberből 4 már nem olvas el egy ilyen hosszabb cikket  smiley).

Remélem hasznosnak találtad az írást, tanulságosnak, és nem haragszol rám, amiért egy ilyen kissé filozofikus írást fogalmaztam meg.

Legyen szép napod:

- Gyuri -

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog