Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

A szoptatós párna a babák, mamák kedvelt sztárja

A szoptatós párna méltán örvend óriási népszerűségnek a kismamák és a babák körében. Kismama vagy terhességi párna néven is ismerheted ezt a roppant praktikus kelléket. 

Bár a neve a szoptatási időszakra enged következtetni, valójában már a terhesség ideje alatt hasznát veheted, így nem érdemes túlságosan sokáig vacillálnod a beszerzését illetően.

A terhesség minden egyes pillanata valódi csoda, ettől függetlenül akadhatnak nehézségek. Ilyen sokakat érintő probléma az optimális alvási pozíció megtalálása. Nem kell óriási has ahhoz, hogy az elhelyezkedés problematikussá váljon. A derékfájdalmak például nagymértékben hozzájárulhatnak a diszkomfort érzet kialakulásához. Márpedig a pihentető alvás nagyon fontos mind a magzat, mind a mama számára. A párna ekkor is jó szolgálatot tehet. A segítségével kitámasztható a derék, felpolcolható a láb, vagyis a kényelmes testhelyzet sokkal egyszerűbben, gyorsabban és gördülékenyebben megtalálható. Persze fej alá téve vagy oldalkitámasztónak használva is tökéletes.

A szoptatás hihetetlen köteléket teremt baba és mama között. Az, azonban vitathatatlan, hogy a gerincre, a karokra komoly teher nehezedik, főleg az idő előre haladtával. Az eltérő szoptatási pozitúrák hasznosak lehetnek. Állva, ringatás közben, fekve vagy ülve egyaránt táplálhatóak az újszülöttek, de a szoptatáshoz készített, speciálisan erre a feladatra megálmodott párna valóban komfortos körülményeket teremt.

A 140 cm-es kialakítás egyik nagy előnye, hogy egyszerre képes megtámasztani a gerincet, a nyakat és a karokat, ezzel tehermentesítve az érintett testszakaszokat. Abban a pillanatban, hogy a kismamának nem kell erőlködnie, sokkal nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá válnak a közös szívdobbanás ritmusait utánzó pillanatok. Ez a béke, ez a meghittség megfizethetetlen kincs, a babáknak, mamáknak egyaránt.

A szoptatós párna a te igényeidre van szabva!

A töltet finomságának köszönhetően a párnát úgy formázhatod, gyűrheted, ahogyan neked kényelmes. Saját testalkatodhoz, egyéni elvárásaidhoz alakíthatod, így profizmusra fejlesztheted a használatát, kiélvezve minden egyes pozitívumát.

Tartalomhoz tartozó címkék: babzsákfotel szoptatós párna