Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

A szoptatós párna a fogantatás pillanatától kezdve a szolgálatodban állhat!

A szoptatós párna ölelésében olyan kényelmesen etetheted gyermekedet, ami külön megszépítheti ezt, az amúgy is bensőséges helyzetet. Nem mindegy, hogy hogyan támasztod alá a hátadat, kezeidet, hiszen ahogy szemed fénye növekszik, úgy egyre gyarapodik a súlya, amit stabilan kell tartanod. 

Ez egy bizonyos idő után komolyabb kihívást is jelenthet, ha és amennyiben nem segítesz magadon. Egyetlen optimális kiképzésű párnával orvosolhatod ezt a nehézséget, ráadásul a pihenés pillanataiban is jó szolgálatot tehet neked. Vagyis egyetlen beszerzéssel hosszú időre komfortot költöztethetsz a mindennapjaidba.

Természetesen kisbabád is élvezheti a párna kínálta pozitív jellemvonásokat, de akár már a terhességed idején kiaknázhatod a benne rejtőző előnyöket. Ha azt üzeni a tested, akkor a derekad, nyakad alá betéve ideális pozícióra lelhetsz a relaxáláshoz, de gyakorlatilag bármilyen helyzetben megfelelő támasztékul szolgálhat, összhangban igényeiddel, elvárásaiddal.

A párna külső huzata tépőzár segítségével könnyedén lehúzható, lecserélhető, ami a tisztítás szempontjából prioritást élvez. A textília könnyedén foltossá válhat, különösen szoptatás idején, ám a cserélhetőségnek köszönhetően villámgyorsan lehúzhatod a külső burkot, hogy harminc fokon a mosógépben ismét makulátlanul tisztává varázsold. A belső huzat is ugyanilyen problémamentesen kezelhető, vagyis az újratöltést könnyedén és egyszerűen kivitelezheted. Idővel teljesen természetes, hogy szükségessé válik egy kis frissítés, amit a külön megvásárolható töltet segítségével néhány mozdulattal megtehetsz.

A külső huzat nemcsak pikkpakk levehető, mosható, hanem ha úgy tartja kedved, akkor váltogatható is. Ha több típus is elnyeri a tetszésedet, akkor érdemes vegyítened a stílusjegyeket.

A szoptatós párna minden kismama álma!

Ha megkötőt is szeretnél legújabb szerzeményedhez, akkor azt külön kell betenned a kosaradba. Így teljessé is avanzsálhat a felszerelésed, ami a várandóságod első pillanatától kezdve hűséges társadként segíthet a kényelmes pozíciók megtalálásában és a relaxáló pihenés megvalósításában. Ne lepődj meg azon se, ha babád is rajongani fog ezért a kényelmes kiegészítőért.

Tartalomhoz tartozó címkék: kényelmes babzsákfotel szoptatós párna