Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Ajándékozz sajátkészítésűt: babzsákfotel készítése

Biztosan neked is van egy olyan ismerősöd, rokonod vagy barátod, aki egy igazi ezermester vagy csak mindig azt mondja, hogy ő ezt jobban csinálná. Nos, most lehetőség akad, hogy összekössétek a kellemest hasznossal, ugyanis az ő számukra találtuk ki azt a lehetőséget, hogy saját maguknak készítsék el álmaik babzsákfotelét!

Itt minden apró részletre oda tudnak figyelni és felügyelni is tudják a folyamatokat, már egészen az alapoktól is elkezdhetik készíteni, kezdve az alapanyag kiválasztását, milyen anyagból legyen a huzat illetve milyen színű legyen, hogy a megajándékozott lakásához tökéletesen passzoljon. És végül és legutolsó sorban a méretét is megválaszthatod természetesen, nehogy olyan probléma forduljon elő, hogy nem fog beférni a lakásba a babzsákfotel, mert akkor sajnos feleslegesen szánjuk rá az időt. 

Nézzük meg kicsit részletesebben, hogy miként is állnak össze az összetevők. Kezdjük a töltőanyaggal, ami igazából a babzsákfotel a lelke. Ez nem más, mint a polisztirol gyöngy. Ebből van egy átlagos minőségű illetve első osztályú. A nevük is már takarja, van különbség a minőségük között. Természetesen, akár egy átlagos minőségű töltőanyag is megfelelő lehet a számunkra, de a jobb minőség nyilván hosszabb ideig tudja hozni azt a kényelmet, amelyet szeretnénk a mindennapokban átérezni. Ezeket akár külön is lehet rendelni, ha úgy érezzük, szükségünk van egy kis töltésre. Érdemes azért időnként élni ezzel a lehetőséggel, mert akár egy jó lakást vagy egy családi házat, a babzsákfotelt is karban kell tartani.

A következő fontos összetevő az nem más, mint az általunk kigondolt anyag kiválasztása. Itt többféle lehetőségünk van, amelyek közül értelemszerűen választhatunk ki. Színskála tekintetében tulajdonképpen korlátlan a lehetőségek tárháza, így szinte mindent tudunk teljesíteni. Ezek a szövetek természetesen tépőzárral vannak ellátva, így akár moshatjuk is ha úgy alakul, hogy a szükség úgy hozza. Ehhez kapcsolódóan lehetőség van  - ugyanúgy, mint a polisztirol gyöngynél - egy új szövet rendelésére is, ha elhasználódik a hosszú évek alatt vagy csak egy kis változatosságra van szükségünk. Érdemes azért időnként váltani, hogy egy kis új impulzust kapjunk, mert ezek az apróságok is sokat tudnak jelenteni a szürke hétköznapokban.

Összességében azoknak tudjuk ajánlani ezt a csomagot, akik érzik magukban a kihívást arra, hogy saját maguk készítsék el babzsákfoteljüket, de ha úgy gondoljátok, hogy a kész fotelek közül szeretnétek választani, akkor is természetesen a lehető legjobb kezekben fog elkészülni!