Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Apák napja - Parádés ajándékok a parádés Apáknak

Méltánytalanul kevés figyelmet kap a június 20-án tartandó apák napja. Pedig gondoljunk csak bele a szürke hétköznapokban ők is mennyit tesznek a gyermekekért, a családért. Hozzák-viszik a gyerkőcöket, a ház körül tevékenykednek, és a nevelésből is kiveszik a részüket. 

Legyünk figyelmesek velük is, nézzük milyen nem anyagi jellegű dolgokkal lehet bearanyozni a napjukat, mert ők is megérdemlik.

Június 20-án ünnepeljük az apák napját. Ne menjünk el szó nélkül ezen ünnep mellett, mert az anyák mellett az apák is rengeteget tesznek a családért. Munkán kívül furikázzák a gyerekeket, ház körül dolgoznak, és természetesen a nevelésből is kiveszik a részüket.

Összeszedtük neked azokat a(z akár) semmibe sem kerülő ajándékokat, melyekkel tuti hatást érhetsz el.

Szabadnap

Adjunk apának egy szabadnapot. Milyen szabadnapot? Amikor átvállaljuk helyette a teendőit. Legyen szó akár a gyereknevelésről, a ház körüli könnyű fizikai munkákról, a gyerekek szállításáról, bevásárlásról, a szabadnapon mentesül minden alól. Hagy töltse a felszabadult idejét a hobbijával, legyen az bármi is. 

Elismerés

A férfiakra óriási hatással van, ha elismerésünket fejezzük ki valamilyen téren. Legyen az elismerés szakmai, gyerekek nevelésével kapcsolatos, vagy egyéb dolog, nagyon fontos, hogy öszinte dícséret legyen. Az ilyen teljesítménybeli elismerés bármennyire is egyszerű mondat, évekkel később is büszkén emlékezni fog rá.

Élmény

Az apró csecsebecséknek pár hétig örülünk, utána alábbhagy a lelkesedés. Azonban egy élmény átélése ugyancsak maradandó emlékké válik mindenki számára. Válasszunk egy olyan élményt, amely kapcsolódik az érdeklődési köréhez, hobbijához. Ha apa kicsit bevállalós, lehet extrémebb élmény is, az élet a komfortzónán kívül kezdődik.

Kiruccanás

Szakadjunk kicsit ki a 4 fal közül és az egymást érő monoton hétköznapokból. Pakoljunk be a táskába, és ruccanjunk ki valahova. Lehet ez egy pár órás erdei túra, vagy egy több napos kirándulás, városnézés, a lényeg a közös kikapcsolódás, minőségi együtt töltött idő, új helyek felfedezése. Aki szerencsés, nyugodtan passzolja le a kölyköket, hagy szóljon ez a kiruccanás apáról és anyáról.

Adjunk egy szabadnapot apának, ismerjük el valamiben a teljesítményét, ajándékozzunk neki élményt, vagy ruccanjunk egyet ki közösen, hiszen ők is megérdemlik a törődést.

Pozitív hozadéka, bármelyiket is válasszuk, hogy apa és anya kapcsolatát is építi a kedveskedés.

Tartalomhoz tartozó címkék: Szemlélet
blog comments powered by Disqus