Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Harmónia Babahinta

Kikapcsolódás Anyának?  Igen. smiley 

Maximális kényelem Életünk Értelmének?  Igen. smiley 

Megnövekedett boldog és nyugodt pillanatok az egész családnak? Igen. smiley 

A Baba alhat benne, fejleszti a mozgáskoordinációt és az idegrendszert.

Méretek: hosszúság 70 cm, szélesség 45 cm. A Lábkivágásnál 25 cm mély, Baba fejnél 10 cm mély.

Dupla rétegű, kívül erős vastag vászon, a belseje puha fehér pamutvászon. 25 kg-ig ajánlott használni.

Magyar és EU szabványoknak megfelelő, Öko-tex 100 minősítésű a kötél illetve a szövet is.

Kézműves magyar termék.

Tartozékok:

  • hinta - mosható, dupla rétegű
  • rúdszerkezet keresztrúddal együtt
  • hintakötél egészen a plafonig, 4 m belmagasságig jó
  • becsavarható hintakampó
  • lábkivágást eltakaró újszülött betét

Rendelj most Harmónia Babahintát, és egyszerre minimum 2 ember lesz boldog! smiley 

Rendezés:

Gyerekhinta: a nyugodt jövő ringatója!

A gyerekhinta igazi ajándék, az egész családnak. Bár látszólag csak a gyerkőcnek nyújt megannyi élményt, és pozitívumot, valójában minden a lurkó környezetében élő emberre hatást gyakorol. Hogy hogyan? Tapasztaltad már, hogy sokszor a hétköznapok monotonitásukkal összenyomnak? Érezted azt, hogy a türelmetlenség, a folyamatos idegeskedés a nyomodban jár? Gondoltál már arra, hogy ezt a frusztráltságot valahogyan a küszöbödön kívül kellene hagynod? Nyilván mind a három érzés abszolút ismerős a számodra. Márpedig, ha te ingerlékeny vagy, akkor hazatérve a munkából óhatatlanul viszed magaddal a rossz hangulatodat. Ha ezt tetézi, hogy gyermeked nem tud aludni, álmatlanul forgolódik, és képtelen a pihenésre, akkor könnyedén úgy érezheted, hogy a negatívumok elnyelnek. A munkahelyi problémákkal, vagy a mindennapos stresszel szemben egyetlen kellék sem tud segíteni, ez nyilvánvaló. De gyermeked boldogsága, felszabadultsága, és felhőtlen öröme a te idegeidet is kisimíthatja, letörölve arcodról a gondterhelt ráncokat.

Mégis mire érdemes figyelned, amikor optimális hinta után kutatsz?

Egyrészt a súlyhatárt jó, ha alaposan szemügyre veszed. A 25 kilós korlátozás teljes mértékig reális érték, ami abszolút betartható. Másrészt a vázszerkezet strammsága is elsőbbséget élvez, hiszen egy ilyen, ringatásra termett berendezési tárgy jó, ha bírja a strapát, és a gyerkőccel járó megpróbáltatást.

A gyerekhinta téged is álomba ringathat!

Ha lurkód boldogan adja át magát a dédelgető hintázásnak, akkor téged is elragadhat az oly vágyott relaxáció. Ha tudod, hogy gyermeked biztonságban van, és mindennek tetejében láthatóan boldog, akkor te is bátran kiengedheted a gőzt. Míg szemed fényét az édes, békés jövőről szóló álmok vidékére ringatja a hinta, addig akár ébren, akár ellazulva te is szabadon álmodhatsz. A gyerekhinta beszerzése nem kell, hogy megterhelje pénztárcádat. Nincs szükség a félretett pénzed feláldozására, vagy a családi költségvetésed átvariálására. Úgy gazdagíthatod életeteket általa, hogy a minőségi jellemvonásoknak hála biztos lehetsz a hosszú távú, elégedett használatban.