Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Babszem születésnap - Honnan jöttünk, hová tartunk?

Babszem születésnap - Honnan jöttünk, hová tartunk?

7 éves lett a Babszem bútorház. Eme ünnepi alkalomból visszatekintünk a múltra, előre a jövőre. Elhozunk nektek jó pár kulisszatitkot és a végén talán önmagadnak is egy jó inspiráció lesz ez az írás. Miért? Lessük meg.

Honnan jöttünk?

Születés

2015-öt írtunk, amikor egy nagyobb és bútorozatlan lakásba való költözés során úgy gondoltuk, hogy itt az ideje beteljesíteni régi vágyunkat: vásárolni egy babzsákfotelt. Azonban az interneten tájékozódva vagy kisebb méretű babzsákfoteleket találtunk, vagy nagyon magas áron voltak csak elérhetőek.

Felmerült az ötlet, mi lenne ha magunk készítenénk el a babzsákfoteleket. Nagyszülői segítséggel megszületett a ‘remekmű’, mely kényelme miatt egyből elnyerte tetszésünket. Ekkor pattant ki a szikra, miért ne próbálhatnánk meg mások életét is önfeledtebbé, kényelmesebbé, egészségesebbé tenni?

Kezdetek

Rögtön lett a lakásban egy harmadik lakó: a polisztirol gyöngyök. Tudniillik egyből 20 m3 babzsák töltet került megrendelésre, mely a lakás minden szabad helyét felszámolta, hiába lettek a plafonig pakolva. Kezdő vállalkozásként - és hogy legyen helyünk - úgy gondoltuk megér egy próbát ha nem csak babzsákfotelt készítünk, hanem a babzsák töltetben is megoldást nyújtunk ügyfeleinknek. Ez szerencsére jó döntés volt, a gyöngyökre is hamar kereslet mutatkozott és még helyünk is lett.

2016-ban a hely szűke miatt - és a 4. emelet sem segített - családi házba tette át a Babszem bútorház a székhelyét. Ekkor már a tárolási probléma is megoldódott és szerencsénkre sikerült találni egy profi varrónőt. Azért szerencsére, mert már nem maradt kapacitásunk mindenkit kiszolgálni, az pedig alapvető kritérium volt, hogy ne a távol keletről hozassunk be tömegcikk formájában babzsák huzatokat, hanem hazai munkaerőt alkalmazva kínálhassunk egyedi termékeket.

2017-től sikerült a webáruház számára raktár helyiséget találni, így hatékonyabban tudtuk a folyamatosan növekvő ügyfél igényeket kielégíteni. Ez mellett azért is fontos lépés volt, mert megkönnyítette a munka és a magánélet elkülönülését, mely fontos a hosszú távú kiegyensúlyozottság érdekében.

Profi szemlélet

2019 év elején egy olyan profi fiatalos stáb állt össze, mely egy dinamikus fejlődési pályára állította azóta a Babszem bútorházat. Minden évben kitűzésre kerül egy meghatározott fő cél.

2020 - Termékfejlesztés éve

  • Váltás korszerű varrástechnológiára (interlock + kéttűs)

  • Belső selyem huzat lecserélve strapabíró szövetre

  • Újrahasznosított töltet helyett polisztirol gyöngy került a babzsákokba

  • Megkötőt kapott a külső és belső huzat is, hogy ne csúszhassanak el használat alatt

  • Ultra erős csomagoló zsákokra váltottunk, hogy ne legyenek szállítási panaszok

2021 - Termékfotózás éve

17000 fotó készült a 300 termékünkről. A fél éven át tartó fotózás alatt azért készült ennyi kép, mert mindegyik termékünket lefényképeztük önmagában fehér háttérrel, önmagában színes háttérrel, modellel fehér háttérrel, modellel színes háttérrel. A fotózás 21 őszén véget ért, azóta a fényképek utómunkája zajlik.

2022 - Honlapfejlesztés éve

Az idei évre a https://www.babszem.hu/ weboldalunk megújítását tűztük ki célul. Szeretnénk egy olyan új, letisztult honlappal kedveskedni nektek, mely igazodik a modern kor igényeihez. Megfelelően át tudja adni a babzsákfotelek képvilágát és böngészés közben minden információ azonnal 1 gombnyomásra elérhető legyen minden eszközön.

Hová tartunk?

Kommunikáció + edukálás

A babzsákfotelekkel az egészséges életmód mellett tettük le a voksunkat. Azonban szeretnénk ha nem csak akkor tudnánk értéket átadni, ha a babzsákfoteleinkben ültök. Ezért tavaly március óta intenzív kommunikációba kezdtünk. Hetente írunk blogunkon közepes-nagyobb hangvételű írásokat, melyek legyakoribb témái a mentálhigénia és a testmozgás különböző formái, de a társasjátékok is gyakran előkerülnek.

Bútorok

A babszem miután elültettük kinő. Miután kinő, szeretne növekedni is. Így van ez nálunk is, következő divízió amit meg szeretnénk nyitni a Babszem bútorház életében, az a bútorgyártás, bútor kereskedés. Első termékünk már meg is született, a Virgok többfunkciós bútorként viselkednek. Ezen a területen várható cégünk életében a következő években a leggyakoribb termékbevezetések. 

Európa

Nem titkolt célunk, hogy a jövőben szeretnénk más országokban is jelen lenni. A honlap fejlesztés lezárulta után (pl. nyelvesítés) jelenlegi tervek szerint nyugatnak vesszük az irányt és kezdetben Ausztria lesz a választás. Mind logisztikai szempontból kényelmes elsőre, mind pedig kaput nyit a nyugat irányába.

A 7 év alatt 40 000 vásárlónknak tudtunk segíteni. Egy lakásból indulva ez nem rossz eredmény Babszeméknél, de szerencsére még nagyon hosszú út áll előttünk. Köszönjük, ha idáig elolvastad ezt a cikket. Reméljük azért is megérte, mert közbe gyűjtöttél magadnak egy kis inspirációt.

Biztosan van egy olyan célod, amit régóta halogatsz. Tudod, mindig az első lépés a legnehezebb. Csak kezd el, ne hezitálj. Nem kell, hogy egy cég legyen, legyen ez heti rendszerességű mozgás, vagy egy új szokás felvétele, esetleg egy régi lerakása. Kezd el még ma, a többi ‘jön’ magától. Ne várj a tökéletes pillanatra, az sosem jön el.

Tartalomhoz tartozó címkék: Szemlélet
blog comments powered by Disqus