Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Babzsák babák a bíróságon

A mai napra egy könnyed, igencsak vicces történetet hoztam el Nektek.

A történet (sajnos, vagy nem sajnos  smiley) valóban megtörtént.

"Csak a babzsák-babákon nem tudott megosztozni a több hónappal ezelőtt elvált házaspár Las Vegasban. A bíró behozatta a játékokat az ülésterembe és egyesével döntöttek arról, hogy “anyucinál” vagy “apucinál” helyezik el őket."

Lássuk a részleteket!  laugh

 

"Egy elvált házaspár nem tudott megegyezni a közös babzsákgyűjteményen Las Vegasban. A bíró úgy döntött, hogy a babzsák-babákat vigyék be a bíróságra és ott egyenként osszák el őket. Az ex-feleség kínosnak és nevetségesnek nevezte az eljárást, amikor a kupacból kiválasztotta az első babzsákot.

Maple, A Medve (Maple the Bear) sorsa dőlt el ekkor.

A házaspár négy hónappal ezelőtt vált el és a bírósági döntésnek megfelelően meg kellett osztaniuk babzsákgyűjteményüket, melynek értéke 2500 és 5000 amerikai dollár között van. A szétosztás eddig nem történt meg. A bíró megelégelte a tétlenséget és úgy döntött, hogy ha az ex-házaspár cselekvésképtelen, majd a bíróság színe előtt eldöntik a babzsákok elhelyezésének ügyét."

Remélem sikerült megmosolyogtatni ezen a hétfői napon.  smiley

- Gyuri -

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog