Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Gyerek babzsákfotelek

Egy babzsákfotel, amit minden Gyerek megérdemel a kemény iskola után!  smiley 

Miért? Mert nemcsak kényelmes, hanem egészséges is, ugyanis felveszi gyermekünk alakját, így egyenletes terhelés éri gerincét a székekkel, kanapékkal ellentétben!

Vigyázat: több gyermek esetén versenyhelyzet kialakulása várható, ki használja éppen.  smiley 

Az albumban található babzsákfotelek külső anyaga szövet, a belső selyem, töltet 125 liter!

A külső huzaton tépőzár található, ezáltal nem karcolja a parkettát sem. Bármikor levehető, és 30 °C-on mosható, vagy akár cserélhető is. A belső huzaton is tépőzár van, ezáltal gond nélkül utántölthető.

Méretek: szélesség 70 cm, mélység 70 cm, magasság 55 cm.

Szállítási díj: 2237-2552 Ft (Postai díj). Szállítási idő: 3-5 nap.

Garancia: 2 év! 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheted!

A képek illusztrációk, árnyalatbeli eltérés előfordulhat.

Rendezés:

A babzsákfotel gyerekeknek több, mint jó ötlet!

A babzsákfotel gyerekeknek a lehető legjobb ajándék ötlet. Nincsen olyan gyerkőc, aki ne örülne egy ilyen kényelmes és kifejezetten menő meglepetésnek. Ráadásul a babfotelnek van egy óriási titka, ami azonban nagyon is fontos lehet a számodra: nincsen ráírva a korhatár. Vagyis a gyermekednek szánt ajándék könnyedén a család kedvencévé válhat. A praktikusságáról ódákat lehetne zengeni, de most álljanak itt azok a pozitívumok, amik a gyakorlati, szülői élet szempontjából elsődlegesek. Könnyedén és gyorsan tisztítható. Mind a külső, mind a belső bélésen cipzár található, vagyis a külső burkolatot bármikor cserélheted, vagy harminc fokon kimoshatod. A cserére visszatérve ez azt jelenti, hogy akár több stílust is az otthonod részévé tehetsz, hiszen akár kettő, három külső “héjat” is beszerezhetsz. Egyetlen fotellel akár a család minden egyes tagjának az álmát valóra válthatod. A foci rajongók kaphatnak focis huzatot, de a mesék szerelmesei mesés variációkkal gazdagodhatnak. Azt mondjuk biztosan nem lesz egyszerű megbeszélni, hogy mikor-kinek a vágya teljesüljön a megjelenéssel kapcsolatban.

Lényeges információ, hogy a belső huzaton is találsz egy cipzárt, ugyanis így bármikor feltöltheted a foteledet. Nyilván erre alapvetően nincsen sűrűn szükség, de a rendszeresen használt bútordarab töltete idővel összetömörödhet. A kínálatunkban kizárólag töltetet is vásárolhatsz, ezzel megoldva az újra töltés problémáját. A külső huzaton található tépőzár duplán praktikus. Egyrészt a segítségével pillanatok alatt meghámozható a fotel, másrészt a parkettát, műanyag padlót nem veszélyezteti karcolódással. Az a tény, hogy a huzat egyszerűen mosható külön előny, mivel az evés-ivás nem egyszer hagy maga után foltokat, s valószínűleg a babzsák sem kivétel, már ami az érintett helyeket illeti.

Babzsákfotel gyerekeknek - rögtön a tiéd lehet! A kínálatunkban megannyi variáció közül válogathatsz ízlésednek, egyéni elvárásaidnak megfelelően. Amivel garantáltan számolhatsz: kedvező anyagi feltételek, prémium minőség és tökéletes elégedettség.