Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Babzsák házilag, ez lehetséges?

A babzsák házilag is elkészíthető. Ha eddig csak álmodoztál arról, hogy szívesen kezedbe vennéd az irányítást, s örömmel alkotnál valami olyat, amiről eddig maximum csak képzelődtél, akkor eljött a te időd. 

Mi segítünk neked. Miért ne készíthetnéd el a saját, egyéniségedre szabott babzsákodat? Úgy és olyan jellemvonásokkal, ahogyan és amilyen módon neked igazán tetszik? Ha saját kezűleg foghatsz hozzá a babfoteles álmod megvalósításához, akkor garantáltan élvezni fogod a célig vezető utat. Milyen érdekes, de sokszor mondják az élet nagy mesterei, hogy olykor nem a célba érés a legértékesebb, hanem az odáig vezető ösvény taposása - a babzsák megalkotása is ebbe a kategóriába esik, bár kár lenne tagadni, hogy nincs annál édesebb fizetség, mint amikor végleg leteheted a tűt és a cérnát, hogy elmerülj a foteled nyújtotta világi kényelemben.

e mire lesz szükséged ahhoz, hogy sikeres legyen a próbálkozásod? Mi mindent egy csomagban, készletben átnyújtunk neked, amire csak szükséged lehet. Nyilván az első, hogy szabásmintával büszkélkedj. Ez gyakorlatilag a térkép, ami érzékletes leírásainknak hála, könnyen elvezethet a célodhoz. Természetesen a különböző tapasztalat szülte praktikák nem maradhatnak el, s ezeket mi teljesen ingyen megosztjuk veled, pontosan azért, hogy az alkotás pillanatai ne teherként nehezüljenek rád.

Az alapanyagokat - huzatokat, cérnát és töltetet - úgy válogathatod össze, ahogy az az ízlésednek és elképzeléseidnek a leginkább megfelel. Érdemes nagy hangsúlyt fektetned a színárnyalatok preferálására s arra, hogy otthonod végül harmóniát sugározzon. Ha a textíliáid és berendezési tárgyaid összhangban vannak egymással, mind a megjelenés, mind a színvilág tekintetében, akkor negatív meglepetés nem érhet.

A babzsák házilag valódi alkotás!

Ha készen állsz és össze szedted minden bátorságodat, akkor kibontva a nálunk vásárolt babzsák készítő szettet már bele is vághatsz a munkába. Egy valamivel azért jó, ha számolsz. Bár lehet, hogy most úgy indulsz neki a feladatnak, mint egyfajta kihívásnak, de útközben, a csinálás könnyed és mókás perceiben rájössz majd, hogy ez igazán jó szórakozás és még annál is kreatívabb, eredményes időtöltés.

Tartalomhoz tartozó címkék: babzsákfotel házilag babzsák házilag