Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Babzsákfotel a legkisebbeknek is!

Babzsákfotel a legkisebbeknek is!

 

 

Amikor újszülött érkezik a családba, a szülők mindent megtesznek, hogy kényelmes, biztonságos és egészséges környezetet biztosítsanak a gyermek számára. A babzsákfotelek kényelmével már sokan tisztában vannak, most azonban azon előnyeit szeretnénk kihangsúlyozni, melyek kifejezetten a babák és kismamák hétköznapjait teszik jobbá!

Előnyök a baba számára

Az első és legfontosabb dolog, amit az újszülöttekkel kapcsolatban meg kell említeni, hogy a babzsákfotel kiemelten jó hatással van a babák gerincfejlődésére. A polisztirol gyöngyök felveszik a test vonalát, így tökéletes alátámasztást adnak, nem csupán a baba hátának, de a fejének is egyaránt. Ezen kívül, a pólyához hasonlóan, a babzsák is az anyaméhben tapasztaltakhoz hasonlatos érzetet teremt, így a gyermek megnyugtatásában is hatalmas segítség lehet.

A sokoldalú szoptatós párna

Mint azt az elején említettük, a babzsáktermékek nem csupán a babák, de a kismamák számára is igazán hasznosak lehetnek. Az úgynevezett szoptatós párnák népszerűségüket annak is köszönhetik, hogy már a gyermek megszületése előtt nélkülözhetetlenné válnak. A minőségi, pihentető alvás az édesanyának és a magzatnak is fontos, a kismamák azonban sokszor nehezen találják meg az optimális pihenési vagy alvási pozicíót, hiszen a növekvő pocak mellett egyre gyakoribbak a hát, illetve a derék környékén jelentkező fájdalmak. A szoptatós párna segítségével viszont felpolcolható a láb, megemelhető a fej vagy kitámasztható a derék, sőt, akár a pocak is, ahogy épp kényelmes.

 

A gyermek megszületése után, a szoptatás egy igazán meghitt, gyönyörű időszak. Annak érdekében, hogy semmi se zavarja meg ezeket a pillanatokat, ilyenkor érdemes igazán használni a szoptatós párnákat. A párna tökéletes tartást biztosít a baba számára, ezzel leveszi a terhet az édesanya gerincéről és izmairól, így az idővel fárasztóvá és nehézkessé váló tartást átveszi a kényelmes elhelyezkedés.

 

A szoptatós párnák további előnye, hogy nem csak a gyermek születése előtt, valamint közvetlenül utána, hanem a későbbiekben is hasznos, hiszen ülő pozícióban is tökéletes támasztékot biztosít a picik számára.

A párna kialakítása

Termékeink 30 liter töltettel rendelkeznek, 140cm hosszúak és 25cm szélesek, de ha úgy kényelmesebb, akár félbehajtva is használhatóak, valamint megkötővel is kérhetőek. Belső anyaguk selyem, míg külső kialakításuk szövet. Mindkét réteg tépőzárral rendelkezik, így könnyen tisztíthatóak, 30 °C-on gond nélkül moshatóak.

 

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, nézz szét webáruházunkban, ahol számos szín közül válogathatsz!