Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Babzsákfotel a mindennapokban

A babzsákfotel igazi hétköznapi csoda, már ami az alkalmazását illeti. Érdekes múltidéző tény, hogy egykor a köztudatban úgy vélekedtek róla, mint luxus termékről, ami elérhetetlen, ráadásul nehezen kezelhető. 

A negatív előítéletnek volt némi alapja, mivel amíg a polisztirol gyöngy töltőanyagként nem jött divatba, addig drágább konstrukciók domináltak a kínálatban, de ennek már réges-régen vége. A babzsákokat gyártó technológia abba az irányba mutat, hogy mind kevesebb probléma legyen a jövőben ezekkel, a méltán népszerű berendezési tárgyakkal.

Hiszen egy babfotel markánsan hozzájárulhat közvetlen környezeted hangulatához, megjelenéséhez, stílusához. Ezért, amikor vásárlásra adod a fejed, lényeges, hogy összehangold otthonod egyes részleteit. A lakástextíliák például nélkülözhetetlen, hogy harmóniában álljanak egymással, de az egyes tágyak is erősíthetik ezt az összhangot.

Ha kitaláltad milyen színvilág, vagy éppen mintázat a hozzád, személyiségedhez, ízlésedhez való, akkor nincs más hátra, mint irány a pénztár.

De mi a helyzet a gyakorlati teendőkkel?

A dupla huzattal ellátott modellek nagyon könnyen tisztíthatóak, ami óriási pozitívum. Bármennyire vigyázol a foteledre, vagy éppen kanapédra, nagyjából kivédhetetlen, hogy előbb-utóbb némi üdítő, étel maradvány támadja be kedvenc pihenőhelyedet. A néhány pillanat alatt lerántható huzat azonnal a mosógépbe száműzhető. Az anyag kiváló fizikai jegyei: vékonysága, mégis strammsága, biztosítják, hogy a szárítással sem kell sokat bíbelődnöd, a vasalást meg végérvényesen elfelejtheted.

A külső huzat azért is óriási találmány, mert így gyakorlatilag bármikor megváltoztathatod kedvenc foteled megjelenését, vagyis akármikor dönthetsz úgy, hogy itt az ideje némi stílusváltásnak!

A babzsákfotel gazdaságos befektetés!

A polisztirol gyöngy nehezen tömörödik, vagyis a foteled garantáltan sokáig megőrzi a minőségét. A kínálatunkban töltőanyagot is vásárolhatsz, így ha elérkezik az idő, akkor problémamentesen feltöltheted kedvenc pihenőhelyedet.

A készletünkben kapható termékekre extra garanciát biztosítunk neked, ezzel is borítékolva elégedettségedet, amihez a pazar minőségi és anyagi feltételek is hozzájárulhatnak.

Tartalomhoz tartozó címkék: babzsákfotel babzsákfotel gyerekeknek