Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Babzsákfotel: Kényelem és egészség egyben!

Babzsákfotel: Kényelem és egészség egyben!

 

Életünk során rengeteg időt töltünk ülve, kezdve az iskolás évektől egészen az irodai munkákig, arról nem is beszélve, amikor egy fárasztó nap után végre elfoglaljuk helyünket a kedvenc fotelünkben. Köztudott azonban, hogy a sok ülés komoly egészségügyi kockázatokkal járhat, amennyiben nem rendelkezünk a megfelelő ülőalkalmatossággal. Mi ehhez babzsákfoteleinket ajánljuk, és alábbi cikkünkben azt is elmondjuk, miért!

Valószínűleg már mindenki hallott a babzsákfotelekről, a legtöbben azonban sokkal inkább csak egy kényelmes, trendi bútordarabként gondolnak rá, és nincsenek tisztában a kényelmi- és egészségügyi szempontból fontos jellemzőivel.

Mitől olyan kényelmes?

A babzsákfotel lelke a töltőanyag, így kényelmed maximalizálása is a gyöngyök minőségétől függ. Elengedhetetlen a nem tömörödő, kis szemű töltet használata, hiszen ez biztosítja a hosszútávú, tökéletes komfortérzetet. Babzsákfoteleink épp ezért újrahasznosított, apró polisztirol gyöngyökkel vannak kibélelve, melyek kis méretük miatt, csak úgy, mint a homok, tökéletesen felveszik a tested alakját, ugyanakkor van tartásuk, ezáltal remekül illeszkednek és ideális támasztékot biztosítanak a gerincoszlopod számára. Kényelmi szempontból további előnyük, különösen egy hagyományos fotellel szemben, hogy ugyanazon a babzsákon, amin kényelmesen ülsz, a tökéletes fekvő pozíciót is meg fogod találni.

Miért egészséges?

Mint azt már említettük, a babzsákfotelek a polisztirol gyöngyöknek köszönhetően illeszkednek a test vonalához. Ez egyben azt is jelenti, hogy míg a hagyományos székek háttámlája egy meghatározott helyen fejt ki nyomást a gerincre, a babzsákfotelben pihenve egyenletes nyomás érkezik rá, ami nem csupán kényelmes, de kíméletes is a számára, ami különösen a hosszútávú ülés során jelent hatalmas előnyt.

 

Ezen kívül, sokan nem tudják, hogy a babzsákfotelek tulajdonosaik mentális egészségéhez is hozzájárulnak. Gondoljunk csak bele, hogy egy nehéz, stresszes nap után, amikor fáradtan hazaérünk, milyen jólesik ledőlni. Ezt a jóleső érzést fokozza babzsákfotel nyújtotta maximális kényelem, így a rajta töltött idő valódi kikapcsolódásnak, feltöltődésnek számít.

 

A babzsákfotelek kortól függetlenül ideális ülőalkalmatosságok, hiszen nem csupán kényelmesek, de egészségünk megőrzéséhez is hozzájárulnak. Nézzetek szét webáruházunkban, ahol számtalan forma és színvilág közül válogathattok, és ne feledjétek, a kényelem jár Nektek!