Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

XXL Babzsákfotelek

Ahol a méret a lényeg!
Tv-zés, Olvasás, Home office, Pihenés
  • A babzsákfotel anyaga kívül-belül szövet, rejtett cipzárral és korszerű varrástechnológiával készült, töltete polisztirol gyöngy.
  • A külső huzat levehető, cserélhető, és 30°C-on géppel mosható.
  • A belső huzat az utántölthetőség egyszerűsítése érdekében szintén cipzárral nyitható.
  • Szállítási idő: 2-3 munkanap.
Jótékony hatás
Magyar Termék
Két év Garancia
Rendezés:
Raktáron
21.990 Ft 15.990 Ft
Raktáron
22.990 Ft 16.990 Ft

A babzsák fotel tapintható pozitívumairól

A babzsák fotel tulajdonságairól viszonylag nehéz írásban nyilatkozni, hiszen olyasvalamit próbálunk körül írni, ami a legteljesebben tapasztalat útján érthető, érezhető meg. Ültél már gyöngyökkel kitömött fotelben? Ha nem, akkor valószínűleg elképzelni sem tudod, hogy mitől olyan népszerű ez a (nem egyszerűen) berendezési tárgy. Ha a sikere okát kutatod, akkor a legjobb, amit tehetsz, ha minél előbb szerzel egyet, amibe kis rákészülés után belehuppanhatsz. Az élmény mindent elárul neked a miértekről. A közkedveltség okáról, a csináld magad műhelyek megszaporodásáról, és persze az igazán minőségi pihenésről. A tapasztalás mellett azért igyekszünk kifejteni a kíváncsiságod táplálta kérdésekre adott feleleteket. Már évek, sőt nem túlzás azt állítani, hogy évtizedek óta hatalmas sláger a babzsák, mint berendezési tárgy. Egyrészt roppant esztétikus darab, amivel szó szerint feldobhatod otthonodat. Nincs olyan helyiség ahova ne passzolna, és nincs olyan bútor, amivel ne harmonizálna. Másrészt könnyedén tisztítható, karbantartható dupla huzatának hála, így az esetleges foltok miatt sem kell, hogy fájjon a fejed. Harmadrészt pedig természetesen a maximális komfort, kényelem biztosítása nem szenved csorbát.

Ismerd meg te is a babzsák fotel varázsát!

A minőségi pihenés bizony elsőbbséget élvez. Ha beszerzel magadnak egy ilyen extra puha, luxus relaxálást kínáló fotelt, akkor készülj fel arra, hogy nem akarsz majd máshol álmodozni, csak kedvenc kedves babzsákodban! Azon se lepődj meg, ha átnéznek hozzád a barátok, szomszédok, hogy egy jóízűt ücsörögjenek legújabb szerzeményedben. Csak győzd őket kiköltöztetni belőle!