Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Babzsákfotelt vennék, de milyet? - Tippek, hogy biztosan jól dönts!

Babzsákfotelt vennék, de milyet? - Tippek, hogy biztosan jól dönts!

 

 

Manapság már számos, különböző méretű és formájú babzsák közül válogathatnak a vásárlók. A hatalmas választék azonban nehezítő körülmény is lehet, ha az ember nem tud dönteni. Mi szeretnénk megkönnyíteni a helyzetet, ezért összeállítottunk egy ismertetőt, néhány tippel kiegészítve, amik segíteni fognak a döntésben!

XXL és Grandiózus

Más néven: a klasszikus babzsákfotel. A különbség csupán annyi, hogy míg az XXL egy átlagos méretű felnőtt átlagos kényelmét szolgálja, addig a Grandiózust azoknak találtuk ki, akik igazán szeretik habzsolni az élvezeteket! A döntés itt valóban nehéz, hiszen mindkét modell rendkívül kényelmes, így ebben az esetben azt ajánljuk, hogy a lakás mérete, illetve a felhasználható hely legyen a döntő tényező.

Gondoskodó babzsákfotel

Mindazoknak, akik szeretetre, biztonságra és támaszra vágynak! Viccen kívül, a gondoskodó bazsákfotelt valóban ezek a szavak inspirálták. Szerettünk volna létrehozni egy terméket, ami igazán törődik a tulajdonosával. Leginkább a relaxáció és az én-idő szerelmeseinek ajánljuk, hiszen mi lehet annál megnyugtatóbb, mint amikor két puha kar ölelésében pihened ki az elmúlt napok fáradalmait!

Babzsák ágyak

Kedvenc hobbid az alvás? Akkor meg is van a számodra ideális babzsák termék! Az ágy nem csak fekvéshez, de igazán pihentető alváshoz is tökéletes, ráadásul egyszerre többen is használhatjátok! Csak úgy, mint a babzsákfotelek, a babzsák ágyak is felveszik a test alakját, így, az általános ágyakkal ellentétben, egyenletes terhelés éri a gerincet. Egy tanácsunk azonban itt is van: Csak akkor rendelj babzsák ágyat, ha elfér a lakásban!

Babzsák kanapé

Többen vagytok egy babzsákfotelre? Ebben az esetben nem is fotelre, hanem mindjárt kanapéra van szükséged! Szerencsére mi erre is gondoltunk, és megalkottuk a relax babzsák kanapét, amit egyszerre akár többen is használhattok. A hagyományos kanapékhoz hasonlóan, a babzsák változat is ideális fekvéshez, ráadásul a gerincedet sem terheli. Ha tehát nem akarsz több fotelt vásárolni, mindenképpen ezt ajánljuk!

Kültéri babzsákfotel

Végül, de egyáltalán nem utolsó sorban, a jó idő közeledtével nem feledkezhetünk meg legújabb termékünkről, a kültéri babzsákfotelről. Nevéből adódóan, ezeket a darabokat a szabad levegőre szánjuk, hogy a medence melletti napozás ne csak pihentető, de igazán kényelmes is legyen. Anyaga vízhatlan és UV-szűrős, így megfelelő használat mellett kültéren is sokáig élvezheted a babzsákfotel nyújtotta kényelmet!

 

Webáruházunkban a fent említett termékek mindegyike, valamint néhány kiegészítő is elérhető, külünböző színekben, hogy biztosan megtaláld kedvencedet! Ne habozz, nézz szét most!