Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: http://www.babszem.hu/adatvedelmi_nyilatkozat_3 Elfogadom
Termékek Menü
0

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Biztosíték a csomagok időbeni megérkezéséről

Többetekkel is előfordult sajnos, hogy e-mailben, illetve telefonon nem kaptatok időbeni tájékoztatást, vagy nem tudtuk felvenni a telefont.

Ennek az az oka, hogy az Ügyfélszolgálatunk is folyamatosan csomagol, hogy minden megrendelést időben teljesíteni tudjunk.

Aminek meg is lett/lesz az eredménye:

Szerdáig bezárólag minden csomagot átadunk a futárszolgálatnak, így most már biztosan állíthatom, mindenkihez odaér a Fa alá a választott ajándék.  smiley

 

A varrodával párhuzamosan együttműködve felállítottuk a következő 3 nap akciótervét, melyben minden maradék csomag el fog készülni.

A Magyar Posta Logisztikáról bár jelentek meg félő hírek, a szerződéses partnereinél (mint mi is) kényesen odafigyel a szállítási idő szigorú betartására.

Ha ennek ellenére mégis valaki úgy érzi, hogy nem érkezett meg Karácsony előtt az ajándéka, kérem vegye fel a kapcsolatot a következő 2 elérhetőségem egyikén:

  • 06203121950 (amennyiben nem veszem fel, visszahívok mindenkit)
  • babszem@babszem.hu (1 napon belüli válasz)

Szeretnénk bocsánatot kérni a szállítási idők csúszása, és az esetleges ügyfélszolgálati probléma miatt, mi is nagyon sokat tanultunk belőle. és tudjuk: nem engedhetjük meg magunknak ezt még egyszer.

 

Köszönjük megértéseteket és kellemes készülődést kívánok Karácsonyra.  smiley

- Gyuri -

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus