Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Black November - Őrült leárazás!

A november az őrült leárazások ideje. Mi is elhoztuk nektek a 3 legnépszerűbb babzsákfotelt, amelyeket most te is beszerezhetsz őrült áron. Teljesítsd régi álmod, lepd meg magad vagy szerettedet egy fantasztikus babzsákfotellel otthonra.

Érdemes időben beszerezni, hiszen a leárazás a raktáron még lévő termékekre érvényes. Kattints, lássuk az kedvenc babzsákfoteleiteket, s az őrült leárazásukat!
 

Black November alkalmából mi is őrült leárazással igyekszünk kedveskedni. Most kiemeljük a 3 kedvenc babzsákfoteleteket. Bemutatjuk őket, hogy releváns képet kapj, melyik illik hozzád a leginkább.

Tájékozódj, majd csapj le a még készleten lévő termékekre és használd ki az őrült leárazást! Garantáltan telitalálat lesz a babzsákfotel, akár magadnak, akár másnak választod.

Grandiózus babzsákfotel - a favorit

Kiknek ajánljuk?

Az élvezetek habzsolóinak. Óriási méretei miatt bármekkora felnőtt kényelmesen hempereghet, ülhet benne hosszú órákig.

Mihez ajánljuk?

 • TV-zés

 • Olvasás

 • Home office

 • Pihenés

Ár

54 990 Ft -> 39 990 Ft (15 000 Ft megtakarítás)

Színválasztás + Infó

Grandiózus babzsákfotelek

ALL IN

Az extra kényelemért kérheted a Grandiózus babzsákfoteled csomagajánlatban is. Ez esetben a csomag tartalma egy puff is, továbbá ajándékba adunk egy párnát és ingyenes szállítást biztosítunk.

ALL IN Grandiózus babzsákfotelek

XXL babzsákfotel - mindenki kedvence

Kiknek ajánljuk?

A család összes tagja számára. A kicsiktől a nagyokig egyaránt komfortosan lazíthat mindenki a testhez igazodó babzsákfotelben.

Mihez ajánljuk?

 • TV-zés

 • Olvasás

 • Home office

 • Pihenés

Ár

43 990 Ft -> 31 990 Ft (12 000 Ft megtakarítás)

Színválasztás + Infó

XXL babzsákfotelek

ALL IN

Ha lábujjtól fejbúbig szeretnénk kiterjeszteni a kényelmet, az XXL babzsákfotelek is kérhetőek ALL IN csomagajánlatban is. Ez esetben is a csomag tartalmazza a puffot. Ajándék pedig egy párna, illetve az ingyenes szállítás.

ALL IN XXL babzsákfotelek

Tini babzsákfotel - mert a kicsik is megérdemlik a törődést

Kiknek ajánljuk?

Szemünk fényeinek, gyermekeinknek, hiszen az ő fejlődésükben segít legtöbbet a babzsákfotel ergonomikus alakja. A hosszú ülve töltött órák máris kényelmessé válnak.

Mihez ajánljuk?

 • Tanulás

 • Pihenés

 • Tabletezés

 • Játék

Ár

35 990 Ft -> 24 990 Ft (11 000 Ft megtakarítás)

Színválasztás + Infó

Tini babzsákfotelek

ALL IN

Amennyiben gyermekünknek is szeretnénk keleti kényelmet biztosítani, ennek sincs akadálya. Kérd ALL IN csomagajánlatban. A puff itt is a csomag része, a párna és a szállítás ajándék. 
blog comments powered by Disqus