Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

A kedvenc- Babzsák ágy

2020. 03. 17. 00:00:00
A kedvenc- Babzsák ágy

Alakítsd ki a tökéletes játszósarkot a gyerekszobában!

A gyerekszobák verhetetlen kelléke a babzsák ágy! Méretének köszönhetően kényelmesen elférnek rajta a gyerekek, de akár még a szülők is!

 

A jó gyerekszoba kialakítása sokunk számára rettentően nehéz feladat, hiszen a gyermeknek inspiráló és emellett a mindennapi igényeit kielégítő, kényelmes szobát álmodunk meg.

 

A szobának tökéletes helyszínnek kell lennie, a tanuláshoz, a játékhoz és a pihenéshez egyaránt, hiszen a gyerekek akár az egész napjukat ott töltik egyedül vagy épp a barátaik társaságában. Emiatt a szoba minden berendezésének praktikusnak  kell lennie, kényelmesnek, biztonságosnak és hívogatónak tulajdonosa számára.

 

A szoba falait érdemes  pasztell színekkel kifesteni, hogy időtálló lehessen, és könnyen javítható legyen, ha esetleg valamilyen "baleset" történik játék közben. :)

Azonban a gyerekszoba megkívánja a színek használatát, ezért érdemes a kiegészítőkkel, mint a szőnyeg, a függöny, párnák színesíteni a teret.

A fentiek mellett a gyerekszoba kialakításánál fontos szempont az is, hogy néha szükséges vendégágyat biztosítanunk a gyermekünk kis barátainak, akik a hétvégére ottalvós bulit szerveznek.

 

Sok gyerek van, aki a szobájában külön ülőalkalmatosság hiányában az ágyában fekve tanul, olvas, vagy épp laptopot, tabletet is az ágyában fekve használ.

Ez azonban nem egészséges, hiszen több kutatás megállapította már, hogy jobb az alvás, ha a napunk ébren töltött részét nem az ágyunkban fekve töltjük.

 

Joggal merül fel a kérdés az olvasottak alapján, hogy milyen ajánlatot tudunk adni a fentiek tökéletes teljesítésére?

 

Ajánlatunk: A babzsák ágy!

 

Babzsák ágyaink kiváló kényelmet biztosítanak a gyermek számára, hiszen a babzsák ágy felveszi testünk alakját, így gerincünket egyenletes terhelés éri, és izmaink is ellazulhatnak. Méretének köszönhetően pedig kényelmesen elfér rajta gyermekünk a barátaival együtt.

 

A gyerekszoba minden berendezése esetén fontos, hogy könnyedén tisztíthatók legyenek, így a babzsák ágyunk esetén is gondosan ügyeltünk a tisztíthatóságra. A külső huzat tépőzár segítségével levehető, és 30 °C-on mosható, és cserélhető. A belső huzaton pedig szintén tépőzár van, így könnyedén utántölthető.

Ha felkeltettük érdeklődésed, nézd meg a választható színeket a weboldalunkon.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog