Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Apró, de lényeges a kényelemhez a polisztirol gyöngy

A műanyagokat az élet számtalan területén megtalálhatod, néha egészen meglepő helyeken is.

Kevesen tudják azt, hogy a méltán népszerű babzsák bútorok tölteléke is műanyag, pedig a polisztirol gyöngy ebbe a kategóriába tartozik. Az apró, gömb alakú polisztirol gyöngy egyik alapvető jellemvonása, hogy nagy tömegben úgy viselkedik mint a homok, vagy az apró kavicsok, vagy bármely más gömbölyded apró tölteléknek használt tárgy, azok hátrányai nélkül.

Nagy előnye, hogy könnyen kezelhető, igény szerint adagolható a különböző babzsák bútorok tölteteként, ugyanakkor semmilyen néven nevezhető karbantartást nem igényel. Nem érzékeny a környezeti hatásokra, de az otthon előforduló balesetek (kiömlött kávé, stb.) sem befolyásolják sem az állagát sem a minőségét.

A polisztirol gyöngy a burkolatával együtt mosható, így az esetleges beszivárgott idegen anyagok, melyek kellemetlen szagot okozhatnak könnyedén eltávolíthatóak. A polisztirol gyöngy egy olcsó, praktikus és modern eszköz, hogy akár saját kezűleg egyéni bútorokat alkothass, melyek nem csupán családtagjaidat, de bárki mást is elkápráztatnak kényelmükkel és egyedi stílusukkal.

Ha már rendelkezel babzsák bútorokkal, de szeretnéd újra feltölteni, vagy kiegészíteni a kollekciód, most pillanatok alatt beszerezheted a megfelelő gyöngy mennyiséget a webshop segítségével. Így aprópénzből kényelmes bútorokra tehetsz szert, melyeket kedvedre variálhatsz, és garantált sikert fogsz aratni vele, amikor pihenésre és ellazulásra vágyik bárki a családból.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus