Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Árnyékolás egyszerűen Napvitorlával

2020. 07. 15. 00:00:00
Árnyékolás egyszerűen Napvitorlával

Árnyékolás még sosem volt ilyen egyszerű!

Emlékszel még azokra a földbe szúrható óriási esernyőkre, amelyekkel folyton harcot vívtál, hogy sikerüljön felállítani az udvaron, hogy a gyerkőcöt ne égesse meg a nap a homokozóban?

Soha véget nem érő küzdelem volt ez, amely tökéletesen megkeserítette az udvaron töltött óráinkat.

Biztosan állíthatjuk, hogy ennek a küzdelemnek örökre vége lehet, ha a Napvitorláinkat választod.

Felmerülhet benned a kérdés, hogy hova állíthatod majd fel ezeket az árnyékolókat.

A válasz is roppant egyszerű: Ahová csak akarod!

A napvitorláink bárhová könnyedén felszerelhetők, anyaguk szintetikus textil, vízhatlan bevonattal. A bevonatnak köszönhetően tökéletesen vízállóak, és a napsütést is kiválóan bírják, nem fakulnak meg az évek során sem.

Emellett, hogy gyermekünket kellő biztonságban tudhassuk, az árnyékolóink mind UV-szűrősek, ezzel megadva a maximális védelmet a Nap káros sugaraitól.

Megannyi színű és alakzatú napvitorla közül választhatsz kínálatunkból, ráadásul vásárlásod mellé 3 ajándékot is biztosítunk!

  • Ajándék kötél (6-8 m)
  • Ingyenes kiszállítás
  • Ajándék napvitorla csináld magad kisokos

A Profi napvitorla kit segítségével tetszőleges felülethez rögzítheted a napvitorlát, és bármikor könnyedén, és gyorsan fel- és le is szerelheted a szezon elején/végén.

Ne feledd! Termékeinkre 2 év garanciát vállalunk, valamint, ha a napvitorla mégsem nyerte el tetszésed, 30 napon belül indoklás nélkül vissza is küldheted.

Ha felkeltette az érdeklődésed a Napvitorla, itt megtekintheted kínálatunkat.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog