Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Egy aranyos karácsonyi történet :)

Teljesen természetes dolog, hogy az embernek vannak ismerősei, közelebbi ismerősei, barátjai, legjobb barátja. Nem kell ezeket a fokozatokat annyira bemutatni, mindenki tisztában van vele. A legjobb barát a legnagyobb kincs, ő rá kell a legjobban vigyázni. Amikor elkezdtünk fotelekkel, gyöngyökkel foglalkozni, nem gondoltunk abba bele, hogy Vevőink között is ki fognak ezek a 'szerepek' alakulni. Van aki csak rendel, de azon kívül, hogy megkapja a terméket, nem nagyon van kommunikáció. Van aki rendel, és utána váltunk 1-2 szót, minden rendben volt-e, vagy bármilyen más akár apróság miatt. Van akivel viszonylag rendszeresen (kb. havonta) van kommunikáció. És van egy Vevőnk, akivel 2-3 naponta kommunikálunk. Történeteket mesél el, segítve ezzel a blogunk vezetését. Fejlesztési ötleteket ad. Rengeteg észrevételt tesz. Ha valamit máshogy gondol, elmondja, de nem kritizál, épít. Miért? Nem a pénz miatt. Nem azért, hogy megismerjék. Neki "szimplán" ekkora a szíve. Kívánom, hogy titeket is vegyen(ek) körbe ilyen ember(ek)!

Tőle osztok meg most változtatás nélkül (kivétel nevek) egy történetet, szívet melengető!  smiley

 

"Dec 21, kb 23 óra. Gyerekek alszanak, fáradtan pakolászunk a konyhában, amikor a férjem átölel, és megkérdezi:

- Ugye nem vettél nekem semmit karácsonyra?

- Nem, dehogy. - vágom rá azonnal.

Most is megegyeztünk ebben, mint minden évben. Inkább a gyerekek örömének örülünk. És 19 év házasság után mégis mit vennék? Még egy pizsamát? Még egy nyakkendőt? Még egy üveg bort?

- Akkor jó, mert én tartom a megállaposdást, és én sem vettem semmit! - hangzik a férjem elégedett válasza.

dec 22. 8,30. Épp egy babzsákfotel csomagcimkéjét csinálom, csöng a telefonom, felveszem.

- Jó napot. Az BlaBlaBla webáruházból telefonálok, és a karácsonyi ajándék sorsoláson Ön nyert.

- Köszönöm, de ilyen trükkel nem veszek semmit, nálunk is nagy a hajtás az ünnep elött. Viszhallás.

- Ajjaj, ne  tegye le kérem, valóban nyert, és csak a cimet szeretném egyeztetni a küldéshez, hogy még ma elvihesse a futár.

- Na jó. Honnan hív, és hogy kerültem én sorsolásba? 

- Az BlaBlaBla webáruházból - (hümmm, onnan valóban vásároltam) - és 9085 Ft értékben rendelt alkatrészt (stimmel - gondolom magamban). Akkor küldhetjük a gépet?

- Rendben, köszönöm.

Egyeztettük a cimet. Ahogy letettük a telefont, fel kellett hivni az öcsémet, hogy mi is ez a jószág... Nem lettem sokkal okosab, de legalább megpróbáltam.
Másnap megérkezett egy 25.000 Ft értékű rezgősziszoló, ami természeresen arany papirba csomagolva, szivecskés "Krisztián" felirattal, a karácsonyfa alatt landolt.

A meglepődés nem maradt el.

Na és persze volt a fa alatt egy szép csomag, különleges teával, és "Emese" felirattal.

... és az elmaradhatatlan: kicsi kezek által hajtogatott, ragaszgatott, rajzolt, festett sok kis aranyos meglepetés, amit a gyerekek barkácsoltak, de a világ legszebb ajándékai."

 

Köszönöm, hogy elolvastad:

Gyuri

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus