Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Így tedd otthonossá teraszod!

Így tedd otthonossá teraszod!

Mindegy, hogy csak pár négyzetméteres erkélyed van, vagy egy nagyobb teraszod, tippjeinkkel segítünk, hogy egy otthonos, csinos szeglete legyen lakásodnak, ahol szívesen olvasol egy könyvet vagy iszod meg reggeli kávédat!

 

Minimális tér - maximális kényelem

 

Ha csak néhány négyzetméteres terasszal van ellátva lakásod, akkor is kihozhatod belőle a maximumot! Kezdjük az árnyékolással, hiszen fontos, hogy a tűző napsütést megszelídítsük egy picit a nyári napokon. Egy vízálló függönnyel vagy nádból készült rolóval könnyedén árnyékolhatsz és hangulatosság teheted erkélyedet. 

 

Nagyobb teraszok esetén háromszög vagy négyszög alakú napvitorláink jelentik a tökéletes megoldást. Bevonatuk miatt nem engedik át a vizet, nehezen fakulnak és az UV sugarakat is megszűrik. Ráadásul számos színben kaphatóak!

 

Kényelem a talpaknak is! Burkold be erkélyed padlóját puha műfűvel. Ha nem esik be az eső, akkor egy puha szőnyeg is fel tudja dobni a hangulatot. A lábaid imádni fogják! 

 

Szuper hangulatossá varázsolhatod erkélyedet néhány LED-ed lampionfüzér segítségével, de a fedett mécsesek is kiváló választások lehetnek! Ne feledkezz meg a növényekről sem! A muskátli, levendula vagy éppen a leander tipikusan teraszra való növények.

 

Ha a hangulat adott, akkor már csak a megfelelő, kényelmes bútorokról kell gondoskodnod!  Válaszd XXL kültéri babzsákfoteleinket, amik nem csak kényelmesek, de az időjárás viszontagságainak is ellenállnak. A számos színvariáció közül biztosan megtalálod az erkélyedhez legjobban illőt!