Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Karácsonyi rendelési határidő és kérés

Az utolsó rendelési határidő - melyekre garantáljuk, hogy a Karácsonyfa alá odaér - 2016.12.16. (péntek) 17:00.

A hihetetlenül magas megrendelésszámok miatt a vállalt szállítási határidőből kicsúszhatunk, ha ilyen történik előre is elnézést kérünk, és köszönjük szépen a türelmeteket.  smiley

Nézzük az okokat, részleteket:

Képtalálat a következőre: „christmas deadline”

 

A fenti határidő után azért nem merjük vállalni, hogy Karácsony előtt odaérnek a csomagok, mert a fotelek megvarrási ideje is napokba telik, a kiszállítás is 1-2 nap.

Ez mellett az esetleges kiszállítási csúszásokat is beleszámítva a határidő után nem marad kapacitásunk a rendelések időbeni teljesítésére.

 

A kiszállítási csúszások oka pedig a már említett elképesztően magas rendelésszám.

Ekkora számú megelőlegezett bizalom óriási melegséggel tölti el a szívünket, és kérlek higyjétek el teljes kapacitással dolgozunk a minél gyorsabb, minél minőségibb kiszolgálásátok érdekében.

 

A Karácsony után a Babszem bútorház csapata szabadságát tölti. Várhatóan január 2-tól indulnak újra a kiszállítások.

- Gyuri -

Képtalálat a következőre: „hálás köszönet”

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus