Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Kültéri xxl babzsákfotel a nyári lazításhoz

2020. 06. 17. 00:00:00
Kültéri xxl babzsákfotel a nyári lazításhoz

Nyáron mindannyian kiköltözünk  a kertbe, és az erkélyekre, hogy élvezhessük a meleg napsütést. Ehhez pedig elengedhetetlen egy igazán kényelmes ülőhely, ahol megpihenhetünk.

A tavasz kellemetlenségei után mindannyian szeretnénk maximális kényelemben érezni magunkat otthonunkban. Ebben segít a Kültéri XXL babzsákfotelünk, amely óriási méreteinek köszönhetően kicsiknek és nagyoknak is egyaránt tökéletes kényelmet nyújt.

 

A kültéri babzsákok töltete 400 liter hungarocell amely felveszi tested alakját, így a hagyományos kültéri bútorokkal szemben komfortosabb érzetet nyújtva segíti a maximális ellazulást.

 

A fotel nem igényel különösebb gondviselést, hiszen a külső huzat vízhatlan, és UV szűrős is, így nem fakul könnyedén a színe. Azonban arra kell figyelned, hogy a tépőzárnál ne érje folyamatosan víz, hiszen ott beszivároghat.

 

Tisztítása roppant egyszerű, egy vizes ronggyal, vagy szivaccsal elég áttörölni, és hamar megszabadulhatunk a kellemetlen foltoktól. 

 

A Kültéri XXL babzsákfoteljeinkben maximális kényelemben pihenheted ki a tavasz megpróbáltatásait, válaszd ki a neked tetsző színt itt.

Tartalomhoz tartozó címkék: babzsákfotel XXL babzsákfotel