Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Milyen színű babzsákfotelt válasszak?

Sokszor kéritek ki a véleményünket telefonban, vagy e-mailben, milyen színű babzsákfotelt válasszunk.

Ez természetesen rengeteg tényezőtől függ, de megpróbálunk egy kis iránymutatást adni milyen esetben mi lehet a legideálisabb választás.

Nézzük!

 

Zöld

A zöld főleg a barnák színe. A barna haj-barna szem, a szőke haj-barna, vagy a világos árnyalatú haj-zöld szem kombinációhoz passzol. A vörös hajúak számára ez az igazi kihívás, mert a zöld komplementere a piros, így a vörös hajúak vibrálóan hatnak egy zöld összeállításban. Kék szeműek inkább kerüljék az erős zöldet, válasszanak inkább halvány tónusokat, kékbe hajló árnyalatokat. A legjobb színpárok: fekete, sötétkék, rózsaszín, vagy a fehér. Okkersárgával és krém színnel világosíthatjuk az alap árnyalatot.

Sárga

A sárga árnyalatai most egyre jobban hódítanak, különösen a nap sárga, és a mustár sárga. Remekül áll a szőkéknek, vöröseknek, a barnák és feketék pedig kiemelhetik vele lüktetően erőteljes hajszínüket. 
A sárga feketével, fehérrel, zölddel, naranccsal és pirossal mutat a legjobban, de komplementer színével a lilával egészen vibrálóvá varázsolhatjuk.

Piros

A piros szín a szexualitás, az izzás egyik jelképe, így szinte automatikusan a szerelemre asszociálunk, ha meglátjuk. Nem véletlen, hogy a piros színt a feltűnőbb megjelenéshez, a hódításhoz ajánljuk. A legizgalmasabb a fekete, vagy szőke haj mellé az erőteljes kontraszt miatt, de jól áll a barnáknak is. A fekete, vagy barna szeműek előnyt élveznek. Ne feledd a vörös ajkakat se!
A legtutibb színpárok a fekete, a fehér, a sárga, rózsaszín, vagy a krém.

Narancs

A narancso elsősorban meleg árnyalatú hajszínhez passzol a legjobban. Ilyen a rézvörös, az aranybarna, a méz-szőke.
A nyár legüdítőbb színparádéja a narancs-barna-fekete-sárga-krém, vagy a narancs-piros-sárga-zöld-kék kombinációja. 

Lila

A lila merész, feltűnő szín, szinte kívánja maga mellé azon alapszíneket, melyből létrejött, így főként a kéket és a sárgát, de jól mutat mellette a hasonló tónusú rózsaszín, kék vagy a csokibarna is. Lila zölddel sem rossz, ha a megfelelő árnyalatok párosulnak egymással. 
A lila szín főleg a világos bőrű, sötét hajú, sötét szeműeknek áll jól, de szinte minden barna haj mellett jól mutat. 

Kék

Szőkék, kék szeműek figyelem! Ez a ti színetek! A kék szín hideg tónus, ezért mindenképpen kell mellé valamilyen halvány, sápadt árnyalat.
Ez vagy a bőr színében, vagy a szem és haj világos színében nyilvánul meg. Ezért leginkább a világosabb bőrű sötétbarna hajúak, vagy a szőke, kék szeműek számára a legideálisabb viselet.
A kéket nem lehet elrontani, ha fehérrel, vagy feketével párosítod. Az égszín árnyalatot arannyal, vagy ezüsttel meséssé varázsolhatod, az türkizkéket lilával vagy más sötétebb kékkel párosítsd. 

Fekete

A fekete szinte mindenkinek jól áll, de vigyázz, ha túl sápadt a bőröd, túl erős lesz a kontraszt. A fekete slankít és kiemeli a barna bőr színt. Szőkék, barnák, vörösek egyaránt viselhetik, a hangsúly leginkább a bőr színén van.
A nagyon fehér bőrűek inkább mellőzzék a sok feketét. Idén nagy sláger a fekete-fehér, a fekete-sárga, és a fekete-piros kombináció. 

Fehér

A fehérrel óvatosan illik bánni. A hófehér nadrág főleg a karcsú alakon mutat jól, de szerencsére akár a világos, akár a sötétebb tónusú bőrszínnel rendelkezel, jól fog neked állni. Általában a világos színű hajhoz világosabb hatású színek viselése ajánlott, így a fehér is inkább a szőkék, világosbarnák, rézvörösek előnyére válik.
A fehér minden kiegészítő színnel jól mutat, de más-más színek kombinációjával más stílust hozhatunk létre. 
A fehér arannyal, vagy ezüsttel elegáns, kékkel és zölddel hétköznapi, sportos, szürkével, barnával, mustár sárgával vagy feketével nőies, pirossal szexis, rózsaszínnel, vagy baba kékkel kislányos, játékos külsőt kölcsönöz viselőjének.

Barna

A barna szín megnyugtató, átható megjelenést kölcsönös viselőjének. A föld színe a természetben minden más színnel jól mutat együtt. Sötétebb tónusokhoz főleg a sötétbarna haj passzol igazán, de a fekete, és az aranybarna is harmonizál vele. A vöröseknek és szőkéknek a világosabb árnyalatok jobban állnak, kiváltképp a világos bőrszínnel rendelkezőeknek. Szemszín tekintetében főleg a barna, a fekete, vagy a zöld a legelőnyösebb.
A világosabb barna szín párjai az arany, a sárga, a türkiz, a krém, a világoszöld.
Sötétebb barna színek mellé feketét, lilát, sötétkéket, pirosat vagy rózsaszínt ajánlunk.

Forrás: http://www.noiportal.hu/main/npnews-3290.html

Reméljük tudtunk sokatoknak segíteni, akikben kérdőjel van a színválasztással kapcsolatban.  smiley

- Gyuri -

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus