Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Születésnapi nyereményjáték!

Február 24-én ünnepeljük születésnapunkat! Ezen apropóból egy nyereményjátékra szeretnénk Titeket invitálni! A nyertes pedig egy Grandiózus babzsákfotel tulajdonosa lesz!

Na de mi is az a Grandiózus babzsákfotel, és milyen apróságot kell érte tenni? Lássuk!

 

A Grandiózus babzsákfotel ötletét egy kedves Vevőnk adta, amely formájában ugyanolyan, mint az XXL-es babzsákfotelek, azzal az apró különbséggel, hogy 375 liter gyöngy helyett 625 liter polisztirol gyöngy töltelék van benne, ezáltal terjedelemre közel dupla akkora, mint az XXL-es babzsákfotel!  smiley

Mit kell ezért tenned?

Ne aggódj nem kell semmit like-olni, vagy megosztani, egy apró kérésünk van ezért cserébe:

A bab-szem@bab-szem.hu e-mail címre, vagy Facebookon üzenet formájában írd meg nekünk milyen terméket szeretnél szívesen látni webáruházunkban. Nincsenek formai követelmények, de minél részletesebben leírod, akár képet is csatolsz hozzá, annál jobban megköszönjük! :)

A játék határideje: 2016.02.24. 17:00

Sorsolás: 2016.02.24. 19:00

Az összes beküldő egyforma eséllyel vesz részt a játékban az ötlet tartalmától függetlenül, továbbá minden beküldő egyszer kerül a nyereménykalapba.

Mivel kreatív emberekből kevés van, ha megosztod velünk ötleted, jó eséllyel pályázol a képen látható sárga Grandiózus babzsákfotelre!

Sok sikert kívánok:

- Gyuri -

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus