Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Egy kis félreértés, melyet el szeretnénk oszlatni

Többször is volt már rá példa (számszerűen 3), hogy a polisztirol gyöngyök mérete miatt a postázás után jelezték számunkra, nagyobb szemű gyöngyöket szerettek volna. Ezt a félreértést szeretném picit körbejárni.

 

Amikor elkezdtük a babzsákfotelek készítését, gyöngyök forgalmazását, alaposan körbejártuk a témát, milyen méretű gyöngyökkel is érdemes foglalkozni, s a kisebb változat mellett tettük le a voksunkat. Hogy miért is, az érvek magukért beszélnek:

Az általunk kínált gyöngy tökéletes utántöltéshez, babzsákfotel készítéshez, mert:

  • A gyöngyök kisebb mérete miatt kényelmesebben felveszi a tested alakját (Homokparton kellemesebb napozni, mint sziklákon  smiley)

  • Mérete miatt kisebb mértékben tömörödik, így kevésbé valószínű, hogy később újra akarod tölteni, ha pedig mégis, kisebb mennyiség is elegendő 

  • Kedvezőbb áron szerezzük be, ezáltal neked is kedvező áron tudjuk adni.

Tehát aki nagy szemű gyöngyökkel akarja megtölteni a babzsákfotelét, neki nem ajánljuk magunkat (pontosan az előző pontok ellenkezője miatt).

- Gyuri -

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog