Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Fejlesztés a kulisszák mögött

Szeretnénk egy kis bepillantást nyújtani a kulisszák mögé, hogyan is zajlanak nálunk a fejlesztések. Ezt egy konkrét példán keresztül mutatjuk be nektek. A példa pedig nem más, mint az ALL IN exkluzív csomagajánlataink.

Tarts velünk a kulisszák mögötti utazáson...  smiley

 

 

Sokan rendeltetek tőlünk már babzsákfoteleket, és a visszajelzések is pozitívak voltak. Azonban egy kicsit frusztráltak voltunk, mert úgy éreztük semmi különlegeset nem tudunk nyújtani nektek. Hosszas tanakodás után úgy döntöttünk összeállítunk egy exkluzív csomagajánlatot. A neheze csak ezután jött. Rendben, hogy csomagajánlat, de mit tartalmazzon, amitől valóban különleges tud lenni, és az emberek szeretnének egy ilyen exkluzív csomagajánlat tulajdonosai lenni.

Az alapvető kiindulási pont megszületett: Azok, akik babzsákfotelt rendelnek puffal együtt, egy extra kényelmi szolgáltatásban legyen részük. Elkezdtek az ötletek záporozni a fejünkben ajándék témákban: babzsák labda, konyharuha, konyhai kesztyű. Viszont ezekkel volt egy kis probléma: A férfiak nem igazán érzik jól magukat a konyhában (tisztelet a kivételnek  smiley), a nők pedig nem mozognak túlzottan otthonosan a fociban (óriási tisztelet a kivételnek  laugh). Ezért olyan ajándékokat szerettünk volna kitalálni, amelynek egységesen mindenki örül.

A babzsákfotelben merengve - puffra feltett lábakkal - támadt két olyan ötlet, amely - remélhetőleg - mindenki számára ugyanolyan hasznos, és kényelmes, így születtek meg az egységes ajándékok:

  • oldalzseb - melybe a távirányítótól kezdve a mobiltelefonon át az italig bezáróan bármit elhelyezhetsz  smiley
  • kispárna - mellyel a tévézéstől kezdve a laptopozáson keresztül a társalgásig minden kényelmesebb  smiley

De úgy gondoltuk, valamit még szeretnénk adni nektek! Az igazat megvallva azonban kifogytunk az ötletekből amikor is a sors segített nekünk. Aznap rendeltünk egy cipőt internetről, és a vonzó ajánlat mellett szívet melengető érzés volt, hogy díjtalanul szállították ki. Ekkor már tudtuk mi lesz a ráadás:

  • ingyenes házhozszállítás

Az pedig, hogy miért is lett a csomag neve ALL IN, szerintem azok is értik, akik nem szoktak pókerezni.  smiley

Legyen szép napod.

- Gyuri -

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog