Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Focis babzsákfotel? Gól!

Ha szereted a babzsákfoteleket. Ha élvezed a kényelmet, amit kínálnak. Ha mindened a foci, akkor bizony ezt a két területet hatásosan kombinálhatod… Hogy hogyan, és mivel? 

Áruházunkban egy focis babzsákfotellel! Egy igazán karakteres kiegészítővel bővítheted otthoni repertoárodat. Nem csak a praktikum, hanem a kellem oltárán is áldozhatsz a beszerzésével, hiszen a motívumok egyedivé, megismételhetetlenné teszik. Ha ajándékba szánnád egy labdazsonglőr ismerősödnek, akkor is a legjobb helyen jársz. Vannak olyan kiegészítők, tárgyak, amiknek az értéke az idő múlásával sem csökken. Sőt, felértékelődik. Ehhez nyilván pluszban hozzáadódik az ajándékozó fél személyisége, a másik fél életében betöltött szerepe stb.

Ám tény, és megcáfolhatatlan valóság, hogy a focis babzsákfotel kreatív, hatalmas meglepetés, ami ráadásul nem egy elcsépelt ötlet, sokadik variációja. Ha például rokonod, barátod, ismerősöd imádja a Juventust, a szobája roskadozik az ereklyéktől, akkor miért ne gazdagítanád gyűjteményét egy olyan darabbal, amit amúgy a nem fociőrültek is imádni fognak? Így két legyet üthetsz egy csapással.

Ha pedig magadnak szánod a focis babzsákfotelt, akkor készülj fel a különleges élményre: extra kényelemben, a saját focis babzsákodból szurkolhatod végig a soron következő meccset. Ha pedig egy kis üdítő, vagy chips kerülne a huzatra, ne aggódj: praktikus kialakításának köszönhetően könnyen mosható, tisztítható. Az újratöltéssel pedig garantáltan egy jó darabig nem lesz dolgod. Ezek után nincs más teendőd, csak bekészíteni a hideg italt, a rágcsát, és a kezed ügyébe tenni a távirányítót, hogy luxus körülmények között örülhess csapatod góljainak!

Tartalomhoz tartozó címkék: babzsákfotel focis babzsákfotel