Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Focis babzsákfotel – igazi telitalálat!

Focis babzsákfotellel nem lőhetsz kapufára! Ha szereted a futballt, ha rajongsz például a Barcelonáért, ha XXL élményre vágysz, akkor a több száz töltetnyi gyöngy csak rád vár!

 Ajándéknak sem utolsó ez a figyelmesség, ami nemcsak esztétikus, praktikus, hanem igazán személyre, érdeklődési körre szabott. Nehéz eldönteni, hogy inkább szép külsője, vagy praktikus használata teszi vonzóbbá a babzsákot, de a tény tény marad: sikere elbitorolhatatlan tőle. A kényelem természetesen minden esetben elsőbbséget élvez. A komfort megteremtéséhez pedig elengedhetetlenek a megfelelő körülmények. A fotel kínálta relaxáció semmivel össze nem hasonlítható. Ha beleülsz ölelő gyöngykarjaiba, szó szerint elmélyedhetsz a pihenés perceiben! De ez még nem minden! Tegyük fel, hogy épp a kedvenc focicsapatod rúgja a bőrt a tévében. Már mindent bekészítettél az asztalra: inni- és ropogtatni valót, esetleg egy számodra kedves relikviát: sálat a nyakadba, vagy zászlót a kezedbe. Mi hiányzik még ebből a csendéletből a gólt ünneplő örömittas felkiáltásokon kívül? Egyértelműen a csapatodra szabott babzsák az, ami maximálisan megkoronázhatja a szurkolás pillanatait.

Focis babzsákfotel nemcsak foci őrülteknek?

Bármilyen meglepő, de a focis fotel nem csak és kizárólag foci rajongóknak ajánlható, sőt. Mindazok számára kitűnő választás, akik szívesen ékesítenék otthonukat egy nem mindennapi berendezési tárggyal. Mert önmagában a babzsákfotel nem akkora újdonság, de a focis verzió valódi telitalálat. Vagy úgy is fogalmazhatnánk, hogy óriási gól! Abban biztos lehetsz, hogyha felavatod legújabb lakótársadat, akkor csodájára járnak majd a szomszédok, és a barátok egyaránt.

Tartalomhoz tartozó címkék: babzsákfotel focis babzsákfotel