Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Focis babzsákfotel, nem csak foci rajongóknak

A focis babzsákfotel egyszerre stílusos, divatos, és persze tökéletesen praktikus. Focis, mert külsejében egy igazi fanatikus számára is szemre való darab. Focis, mert belőle a legkényelmesebb figyelni az éppen aktuális meccset.                 

S focis, mert azt sem veszi zokon, ha épp rugdalózol benne – akár álmodban, akár ébren, örömödben. De természetesen ez a komfort nem csak a labda őrülteknek jár, azok számára is elérhető, akik szimplán rajonganak a babzsák kínálta kényelemért. Ez a komfort már évtizedes múltra tekint vissza, s érdekes, de népszerűsége épp olyan kikezdhetetlen, és lekörözhetetlen, mint egykor. Nem lehet felülmúlni, s nem is tudja senki. Persze ez sem a véletlen műve. Ráadásul a focis babzsákfotel jól példázza, hogy ez a terület is folyamatosan fejlődik.

Mind esztétikusabb, látványosabb darabok születnek, összhangban az elvárásokkal. A technológia is egyre fejlettebb anyagokat alkalmaz. A polisztirol például, mint töltőanyag az egyik legjelentősebb változtatás az elmúlt évekből, s a legsikeresebb módosítás. Minden szempontból Pazar paraméterekkel rendelkezik, aminek hála alkalmasabb régi társainál az ellátott feladatára. Kényelmes, nem áll össze, nem változik át kezelhetetlenül egyberagadt tömbbé, s a rendszeres használat sem kezdi ki túl hamar a minőségét.

A focis babzsák bárkinek jó ajándék, aki kedveli a maximális komfortot, aki szereti kiélvezni a pihenés perceit, és aki valamilyen igazán exkluzív, nem mindennapi berendezési tárggyal szeretné feldobni otthonát, közvetlen környezetét. A szurkolás egy ilyen fotelből ezerszer jobban esik, mint egyébként. Ha véletlenül némi szotyival kevert üdítő cseppenne le a kellékre, akkor lecipzározható kialakítása miatt pillanatok alatt kimosható, tisztává varázsolható.

Tartalomhoz tartozó címkék: babzsákfotel focis babzsákfotel