Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Gamer babzsákfotel a tökéletes kényelemért - játék közben is

2019. 04. 25. 00:00:00
Gamer babzsákfotel a tökéletes kényelemért - játék közben is

Mi is szeretünk naphosszat a konzol előtt ülni, és játszani, azonban egy idő után a kanapén, a fotelban, és a földön sem találtuk a megfelelő pozíciót, amelyben ellazultan, zsibbadás és végtagfájdalmak nélkül tudtunk volna heverészni, ezért alkottuk meg nektek a Gamer babzsákfotelt!

A babzsák külső bevonata szintetikus vízhatlan textil, így ha bármilyen étel vagy ital rácsöppenne, nyugodtan egy vizes ruhával letörölheted, és nem hagy majd nyomot.

A vízhatlan textil másik nagy előnye, hogy a babzsákfotelt kiviheted a szabadba is, mert ha esetleg elázik sem lesz baja, hiszen vízálló a huzat.

 

A belső bevonatnak az eddigiekhez hűen a bélésselymet alkalmaztuk, amely tépőzárral van ellátva, és így utántöltheted a babzsákodat. Benne tekintélyes mennyiségű, 300 liter babzsák töltet helyezkedik el.

 

A kedvenc és legmeggyőzőbb érvünk a babzsákfotel használata mellett az, hogy felveszi testünk alakját, így nem terheli a gerincet és az izmokat.

 

Azonban a fent felsorolt szuper tulajdonságok után nem mehetünk el szó nélkül a dizájn mellett, hiszen a legújabb babzsákfotel konzol játékvezérlő formát kapott, amely nem csak a kinézete miatt illik szuperül bármelyik konzol mániás társunk otthonába, hanem azért is, mert szuper formájának köszönhetően ketten is kényelmesen elfértek rajta ülve, vagy támaszkodva is. 

De ha egyedül használod is több módon kényelmesen fekhetsz vagy ülhetsz rajta.

 

Úgy gondoljuk ez az egyik legjobban sikerült új termékünk, hiszen maximálisan kiszolgálja az igényeinket!

 

A méreteiről se feledkezzünk meg, igazán tekintélyt parancsoló lett: szélesség 170 cm, mélység középen 55 cm, szélein 80 cm, magasság 45 cm.

 

Amennyiben kedvet kaptál egy Gamer babzsákfotelhez itt most bevezető áron megrendelheted.