Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Gemini dohányzóasztal

Gemini dohányzóasztal

A Gemini dohányzóasztal letisztult formatervezése, lenyűgőző megjelenése illik a mai minimalista stílusjegyekhez. Tarts velünk, most megvizsgáljuk milyen előnyei vannak a Gemini dohányzóasztalnak.

Gemini dohányzóasztal jellemzői

A Gemini dohányzóasztal minden felülete duplungolt bútorlapból készült, mely vastagsága 3,6 cm. Ennek köszönhetően mind terhelhetőségben, mind stabilitásban masszív kialakításról beszélünk. Vastag (2 mm-es) élzárása eleganciát kölcsönöz. A Gemini dohányzóasztal kérhető más színű és árnyalatú bútorlapból is, ez esetben kérlek küldd el nekünk e-mailben az info@babszem.hu -ra a kívánt mintát. 

A porfestett 10 cm átmérőjű acél profil nem csak megnyerő találkozása a fának és a fémnek, hanem a központi stabilitásért is felel. Ezáltal bátran áthelyezhető egyik helyről a másikra. A dohányzóasztal lábai visszafogott méretűek és formájúak, műanyag kialakításuknak köszönhetően egyaránt megfelelőek szőnyegre, parkettára, járólapra.

Tárolási felülete rendkívül nagy letitszult formájának köszönhetően: több, mint 1 m2 hasznos felület áll rendelkezésünkre. Kisebb és nagyobb tárgyakat egyaránt tudunk rajta tárolni. A nagyobb térközben 38 cm magas, a kisebb térközökben 17 cm magas tárolás felület áll rendelkezésünkre. 

Magassága a szokványos 45 cm-es dohányzó asztal magasság. Hosszúsága 100 cm, szélessége 50 cm. Súlya 20 kg.

Gyártás + szállítás

A Gemini dohányzóasztal színének egyeztetése után a bútorlapok kiszabásra, élzárásra kerülnek. Ezután megtörténik az előfúrás és a további eszközök összekészítése. A kartondobozba csomagolás után az MPL futárszolgálat munkatársai szállítják ki a lapraszerelet bútort.

A gyártási és szállítási idő 14-21 nap. Szállítási költség 1 990 Ft. Átvétel után egy egyszerű összeszerelési útmutató segítségével fél óra alatt összeszerelhető a Gemini dohányzóasztal. Nem maradt más dolgunk, mint élvezni a társaságát. De mi mindenre is lehet jó nekünk igazán?

Felhasználás

Nagy tárolási felületének köszönhetően a következő tevékenységekhez önállóan, de kombinálva is bőséges helyet biztosít:

  • Tv-zéshez: könnyen tárolhatjuk a távirányítónkat, tabletünket, laptopunkat, egyéb elektronikai eszközeinket.
  • Videójátékozáshoz: sok ember kedvenc hobbija a videójátékok. A konzoltól kezdve a kontrollereken keresztül a játékokig bezárólag tökéletes választás.
  • Home office-hoz: manapság egyre több ember dolgozik otthon. Hasznos munkakörnyezet lehet a szűk élettérben is.
  • Könyvolvasáshoz: a könyvmolyok megannyi olvasásra váró illetve olvasás alatt lévő könyveket tárolhatnak átmenetileg vagy tartósan a Gemini dohányzóasztalon. 

Az asztal könnyen tisztítható és karbantartható, ami nagyszerű hír azoknak, akik szeretik a praktikus és egyszerű megoldásokat.

A Gemini dohányzóasztal nagyszerű lehetőség, hogy modernizáljuk a nappalinkat és sokoldalúságának köszönhetően alkalmas több tevékenységre is. Ha egy olyan bútordarabra vágyunk, amely hosszú élettartammal rendelkezik és praktikus megoldást jelent, akkor a Gemini dohányzóasztal megvásárlása a legjobb döntés.

Tartalomhoz tartozó címkék: Termékek
blog comments powered by Disqus