Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Hány darab babzsákfotel fér el az otthonodban?

Ha végig nézed a babzsákfotel kínálatunkat, akkor láthatod, hogy a termékpaletta tagjai széles spektrumon mozognak. Különböző színvilágok, mintázatok várják, hogy felfedezd őket. 

A kényelem egy ilyen kellék személyében ölelhető formában költözik az otthonodba. Ez az a komfort, ami minden pénzt megér, bár hozzá tartozik, hogy a készletünk főszereplőihez kedvező anyagi feltételek mellett juthatsz hozzá. A kifogások helyett tehát jöhet a választás: milyen fotel illik hozzád?

Mivel a babzsák közvetlen környezeted markáns alkotóelemévé avanzsál, így lényeges, hogy milyen fizikai paraméterekkel van megáldva. Vagyis a színe, a konkrét árnyalata, a mintázata prioritást élvez. A harmónia csak akkor teremthető meg kézzel fogható módon az otthonodban, ha egyrészt a lakástextíliáid, másrészt a berendezési tárgyaid összhangban vannak: egymással. Ehhez a rendező elv a te személyiséged. Kizárólag olyan esztétikummal büszkélkedő kiegészítőkben érdemes gondolkodnod, melyek levesznek a lábadról - akár a szó szoros értelmében is.

A babzsák bája, komfortja vitathatatlan, és talán ez a legnagyobb vonzereje. Olyan kényelmet biztosít az alváshoz, pihenéshez, relaxáláshoz vagy éppen napközbeni láblógatáshoz, hogy az példátlan. Ám a praktikum nem elegendő ahhoz, hogy az elégedettséged hosszútávon kitartson. Akkor mire van még szükség a teljes sikerhez?

Természetesen a variálható, sokoldalú, sokszínű esztétikusságra. De ezt hogyan valósíthatod meg? Tele kell zsúfolnod a lakásodat babzsákokkal, melyek hűen tükrözik ízlésedet? Az ötlet nem rossz, de valószínűleg neked sincsen elegendő tered ahhoz, hogy fotelek tucatjait állítsd csatasorba. Akkor mi lehet a megoldás?

 A babzsákfotel cserélhető huzattal megunhatatlan társ!

 A külső és belső huzat cipzárral rendelkezik, ez minden, a készletünkben elérhető babzsákra igaz. Vagyis te úgy cserélgetheted a külső megjelenésért felelős burkot, ahogy a kedved tartja. Beszerezhetsz milliónyi variációt: színben, árnyalatban, mintában, és hangulatodnak, az évszaknak, vagy más körülménynek engedve váltogathatod őket.

A babzsákfotel így örökké megújuló részévé avanzsálhat közvetlen környezetednek.

Tartalomhoz tartozó címkék: babzsákfotel XXL babzsákfotel