Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Házikedvenc fekhely- A család négylábú tagjainak

2019. 10. 10. 00:00:00
Házikedvenc fekhely- A család négylábú tagjainak

Napjainkban rengeteg családban számít a kis házi kedvenc igazi családtagnak. Megvesszük neki a legfinomabb falatokat, beszélgetünk vele, és életünk minden fontos eseményénél jelen van. Nade honnan is indult ez a rajongás?

A kutya már a farkas egy korábbi alfajának háziasításával került az ember mellé. Kérdéses, hogy ez pontosan mikor történhetett, valamikor a 10.000- 100.000 évvel ezelőtt. Ezt követően a kutyák és az emberek nemzetsége együtt fejlődött tovább. Kr. u. 1. században történt az első törekvés arra, hogy a farkastól eltérő kinézetű kutyákat tenyészteni kezdjék például a pásztor és juhászkutyákat. Ezt követően a 19. században már a szelektált, fajta szerinti tenyésztés került előtérbe. 

 

Mára a mai kutyafajták és a farkasok között hatalmas eltérések figyelhetőek meg, mind felépítésükben, mind genetikájukban egyaránt.

 

A kutya a gazdával való együttélés során megfigyeli a mozdulatait, és “olvas” a jelekből, ezért érezhetjük azt, hogy a kutyánk érti amit mondunk neki, és ezért lehet igazi társunk. Imádott kutyáinknak pedig szeretnénk a lehető legboldogabb életet biztosítani, ezért fekhelyekből is a legjobbat választjuk számára.

 

Az általunk kínált fekhelyek 70 cm szélesek, és 15 cm magasak. A külső huzat szövet, a belső pedig selyem. Azonban nem kell aggódnod a tisztítás miatt sem, hiszen a külső huzat 30 °C-on mosható és cserélhető tépőzárja segítségével. 

 

Ha szeretnéd megajándékozni a kutyád egy kényelmes babzsák pihenő ággyal, akkor itt megrendelheted.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog