Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Helyezd magad kényelembe az XXL babzsákfoteledben!

A babzsákfotel, mint fogalom, megnevezés nagyjából eggyé vált az idők során a maximális komforttal, a tökéletes, minőségi pihenéssel. 

Az XXL babzsákfotelre ugyanezek a jellemvonások igazak, csak éppen XXL méretben! Még nagyobb élvezet, még kényelmesebb percek… Sőt, mit percek? Órák, napok, hetek… Ha egyszer megtapasztalod milyen belehuppanni az átölelő, hozzád idomuló töltet láthatatlan gömbjei közé, akkor garantáltan nem akarsz majd más bútort az otthonodba. Készülj fel arra, hogy ezzel a környezetedben élők is így lesznek, mert biztos, hogy nem bírják ki,hogy ne teszteljék le legújabb szerzeményedet. Egy valamire figyelj, nehogy elfoglalják a helyedet! Ennek bizony nagyon is fennáll a veszélye, ismerve a babzsák kínálta, testet-lelket kényeztető élményt.

Az XXL babzsákfotellel dizájnnal is gazdagodhatsz!

A trend diktálta irányzatok, és a különböző markáns stílusjegyek ezt a területet sem hagyják érintetlenül. Ha azt gondolod, hogy egy babzsákkal pusztán a kényelem oltárán áldozhatsz, nagy odaadással, akkor tévedsz. Legújabb kincsed ugyanis meghatározó részét képezi otthonodnak, azaz hatással van közvetlen környezeted kisugárzására, megjelenésére. Az összhatás akkor teljes, és kifogástalan, ha olyan kellékkel bővíted életedet, és életteredet, ami külső jegyeiben idomul berendezési tárgyaidhoz, sőt még lakástextíliáidhoz is. Hangold össze a színárnyalatokat egymással, s teremtsd meg a kézzel fogható, szemmel látható harmóniát! Az erős, strapabíró, stramm, könnyen tisztítható foteledbe nyugodtan belehelyezheted bizalmadat, s persze önmagadat! A hosszútávú elégedettség, s az otthonodban teret kapó idill kíséri majd választásodat!

Tartalomhoz tartozó címkék: óriás babzsákfotel XXL babzsákfotel