Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Hungarocell golyó a gördülékeny kényelemért

Az általában 2-5 mm átmérőjű hungarocell golyó méltán népszerű babzsák töltőanyag. A köznyelv legtöbbször csak golyócskáknak becézi a gyöngyöket, melyek extra kényelmet biztosítanak a számodra. 

Mivel az alapanyag száraz, tiszta, daráléktól mentes, így a minősége kifogástalan, ami önmagában garantálja a maximális komfortot. Persze a megbízhatóság elengedhetetlen, mert viszonylag kis hibafaktor is elég ahhoz, hogy az alapanyag ne azokat a fizikai jegyeket mutassa, mint amiket a vásárlók előnyben részesítenek. A babzsák használata során a töltőanyag veszít térfogatából, azaz összenyomódik.

Ez teljesen természetes folyamat, a fizika törvényeinek semmi sem tud ellent mondani. Így a hungarocell golyók akkor is jól jönnek a számodra, ha már van babzsákod, használod is, csak manapság túlságosan lapos élményt kínál az amúgy cseppet sem átlagos kelléked. Újonnan vásárolt kiegészítő megtömésére is alkalmazhatod a töltőanyagot. Olyan keménységűre varázsolhatod általa foteledet, amilyet a legjobbnak érzel, de persze mindig érdemes némi mozgástérről gondoskodnod a töltet golyók számára.

A hungarocell golyóból olyan típust is kereshetsz, amely erőteljes, ellenálló vonásainak köszönhetően többször használatos. Ez a jellemvonása nyilván kicsit drágábbá teszi, de a bekerülési költsége pillanatok alatt megtérül a rendszeres, ezzel együtt folyamatos használatnak hála. Jó, ha mindig van otthon a kezed ügyében töltőanyag, hiszen így a kényelmedet te magad szabhatod meg, s ha úgy érzed itt az idő egy kis ráncfelvarrásra, akkor megtömheted ülőalkalmatosságodat, hogy ismét maximális fokon élvezhesd a „ráncmentes” komfortot.