Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Az ideális babzsákfotel töltőanyag

A polisztirol gyöngy az a töltet, mely a legkényelmesebbé varázsolja babzsákfoteledet. Áruházunkban újrahasznosított alapanyaggal dolgozunk, tehát nem csak, hogy komfortot teremtünk, de eközben óvjuk is a természetet.

 

A babzsákfotel töltőanyag akkor optimális, ha a lehető legjobban idomul tested alakjához. Ezt, a fizika törvényei alapján aprócska gyöngyök segítségével lehet a leghatékonyabban elérni, nem véletlen tehát a babzsákok érájában a polisztirol népszerűsége. A kis méret nem csak azért kiváló jellemvonás, mert a gyöngyök hozzásimulnak az alakodhoz, hanem azért is, mert a minőségüket is sokkal tovább megőrzik, nagyobb társaiknál, ugyanis utóbbiak hajlamosak a tömörödésre, aminek egy idő után komplett töltet-csere a vége.

Ha a kényelem oldalát kiveséztük, akkor jöhetnek a kényes anyagiak. A polisztirol gyöngy nem csak azért kiváló alternatíva a babzsákfotel töltőanyagok között, mert professzionális komfortot biztosít, hanem mert az ára egyszerűen verhetetlen a piacon. Olcsósága miatt maguk a babzsákok is kedvező áron elérhetők, ami nem egy utolsó szempont. Ha nem kell felélned a családi költségvetésed tartalékait, akkor mi akadályozhat meg abban, hogy beruház egy ilyen extra praktikus, és egyben vagánsan esztétikus kiegészítőre?

Természetesen az utántöltés igénye akkor is felmerülhet, ha a polisztirol gyöngy nem zsugorodott össze, így bármikor vásárolhatsz külön csak babzsákfotel töltőanyagot is. Ahogy az, az elvárásaidnak a leginkább megfelel. Mindig a kényelem, és a komfort lebegjen a szemed előtt, mint elérni kívánt cél, hiszen a babzsák egyedülálló megoldást kínál a nyugtató pihenésre, relaxálásra.