Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Ígért fejlesztések: 1. rész

Mint ígértük nektek, az ünnepek alatt el tudtunk vonulni egy kis alkotói szabadságra. Ennek megfelelőképpen hozzá is tudtunk látni azon funkciók fejlesztéséhez, melyekkel mind a ti életeteket szeretnénk megkönnyíteni. Természetesen ahogy a mondás tartja: "Ahány ház, annyi szokás", de bízunk benne, hogy mindenki örömét fogja lelni 1-1 fejlesztésünkben. Kezdjünk egy kis apró bemelegítéssel: (Mert ugye nem gondoltátok, hogy a legnagyobb durranással kezdünk?  smiley)

 

Az elmúlt napokban (mert valljuk be a kikapcsolódás játszotta a fő szerepet) 2 kis apróságra volt időnk/energiánk:

  1. Lecseréltük a webáruházban, és a FB oldalon is a banner képünket, csupán azért, hogy a logó igazodjon küldetésünkhöz, mottónkhoz.
  2. Az általunk elkészített babzsákfotelek belső huzatát is már tépőzárral készítjük el, ezáltal ha később utána szeretnénk tölteni, nem kell a varrást felbontani, hanem bármikor gond nélkül meg tudjuk ezt tenni.

Tudjuk apróságok, de sok kicsi sokra megy. Szeretnénk, ha mindig naprakészek tudnátok lenni az újításokkal, ezért is fogunk minden apró változást folyamatosan kommunikálni.

Figyeljetek továbbiakban is, mert az izgalom folyamatosan fog fokozódni!  smiley

- Gyuri -

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog