Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Így készíts saját babzsákfotelt az erkélyedre

2019. 05. 17. 00:00:00
Így készíts saját babzsákfotelt az erkélyedre

 

 

Imádod a DiY videókat böngészni a neten?

Itt a lehetőség, hogy Te magad is belevágj a kalandba. Mi minden szükséges kelléket biztosítunk számodra.

 

Mielőtt nekilátsz a munkálatoknak, a legelső és legfontosabb, hogy kiválaszd milyen méretű babzsákot szeretnél. Választhatsz puffot, gyermekeknek való méretet illetve a hatalmas 400 literes XXL verziót is. Ezt követően ki kell választanod a lakásod hangulatához megfelelő színt, amelyet minden méret menüjénél megtehetsz.

Ha megvan a méret, és megvan a szín is, a következő lépés a megfelelő MACGYVER CSINÁLD MAGAD csomag megrendelése a weboldalunkon.

Először is nézzük át, mit is tartalmaz a csomag:

  • Szövet a külső huzathoz
  • Bélésselyem a belső huzathoz
  • Babzsák töltet polisztirol gyöngy (töltelék)
  • Tépőzár

​A csomag mellé rengeteg ajándékot is adunk, a maximális siker elérése érdekében:

  • Sablon
  • Oldalzseb + sablon
  • Elkészítési útmutató
  • Elkészítési praktikák
  • Ingyenes kiszállítás

 

A weboldalunkon elérheted a szabásmintákat is az összes elérhető formához és mérethez, így emiatt sem kell majd a neten órákig keresgélned.

A fentiek alapján a csomag tartalmazza a babzsákhoz szükséges méretű külső huzat anyagot, és a belső selyem szövetet is. A külső huzatra szükséges tépőzárat varrni, így majd nem karcolja a padlót, és bármikor 30 ° -on mosható.

A babzsákfotel készítésnél szükséges arra is gondolnunk, hogy a polisztirol gyöngyöket pótolni szükséges, amikor majd természetükből adódóan egy idő után összezsugorodnak, emiatt a belső huzatra is tépőzárat kell varrni a könnyebb utántöltés érdekében.

A maximális kényelem érdekében oldalzsebet is varrhatunk a babzsákra, hogy tároló rekeszünk is legyen például a kedvenc könyvünknek, ezt ajándékként meg is küldjük neked.

A külső és belső huzat megvarrását, és a tépőzárak felvarrását követően már csak a betöltés van hátra, és élvezhetjük is az új kedvenc bútorunkat a lakásban.

A szabásmintáinkat itt , a Macgyver csomagjainkat pedig itt érheted el.