Weboldalunk sütiket használ. Ezek a sütik segítséget nyújtanak számunkra, hogy az oldal böngészése során meg tudjuk Önt különböztetni a többi felhasználótól, hogy minél teljesebb élményben lehessen része, valamint az oldal tökéletesítéséhez is hasznosak. Bővebb információ: https://www.babszem.hu/adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat-167
Termékek Menü

Kérdezz Tőlünk!

Megbízható cég

Állati élmény - Irány a magyar safari!

Állati élmény - Irány a magyar safari!

Szeretnél 200 állattal megismerkedni testközelből? Akkor magyarország első és egyetlen autós szafaris parkját neked találták ki! Jöjjenek a részletek.

Állatok szeretete

Aki a virágokat szereti, rossz ember nem lehet. Tartja mondásunk, és ez az örökérvényű igazság kivetíthető az állatok szeretetére is. Amennyiben magunkkal meg vagyunk békélve, megfelelőek az értékrendeink, az állatok felé tanúsított szeretetünkben sincs hiány.
Ha vonzódunk az állatok társaságához, felejthetetlen élményben lesz részünk, amennyiben ellátogatunk az ország első és  egyetlen autó safarijára. 

Hasznos

A safari park látogatása regisztrációhoz kötött. Online lefoglalhatjuk a jegyünket helyszíni fizetéssel, vagy egyből meg is vásárolhatjuk magunkak, továbbá ajándékba is adhatjuk, amennyiben azt szeretnénk választani. A foglalásról természetesen megerősítő e-mail érkezik.

A park bejáratához érve csak fel kell mutatnunk telefonon (vagy kinyomtatva) a megkapott QR kódot, és már indulhat is a safari. Kapunk egy letisztult térképet, melyen nyomonkövethetjük melyik állomásokon milyen állatokkal találkozhatunk.

A bejárat után közvetlenül tudunk venni répákat, mellyel az összes ‘utunkba kerülő’ állatot etethetjük. Jótanács: érdemes legalább 3 zacskóval venni, egyrészt az ár is korrekt, másrészt a megolvadt szívünk intenzíven osztogatni fogja a répákat. Ha időközben elfogy, akkor sem kell bánkódni, utunk során későbbiekben is lesznek bódék, ahol újratankolhajuk magunkat répákkal.

Házi kedvencet vihetünk magunkkal, a safari alatt az autóban, a parkban pedig pórázon tartva.

Safari túra

Az autós szafari körülbelül 1 órát vesz igénybe. Utunk során a következő csodás állatfajtákkal kerülünk testközelbe: lovak, lámák, zebrák, szürkemarhák, elefántok, stuccok, emuk, watusi marhák, zsiráfok, tevék, szarvasok.
Az autó ablakát elméletileg csak résnyire szabad lehúzni, de sok auó ablakemelője ‘megadja’ magát, amikor fel akarják húzni az ablakot. :)

Szavakkal nehezen kifejezhető élmény amikor ezek a csodás, monumentális állatok körénk gyűlnek, esetleg behajolnak az autóba.
Természetesen a nálunk lévő répa a legjobb hívószó az állatoknak, melyből mindegyikük finnyáskodás nélkül szívesen ropogtat. A nagyobb répákat érdemes többe törni ha elbírunk vele, hogy az etetési élmény minél tovább tarthasson.
Az autós safari záróakkordja a dínós safari, melyen 65 millió éve élő csodás hüllők preparációit láthatjuk. 

További látnivalók

Élménypark

A safari végeztével még megannyi élmény vár ránk. Autónkat leparkolva mindjárt az élményparkban találjuk magunkat.
Itt számos vidámparki elem megtalálható. A teljesség igénye nélkül  gokart, körhinták, csúszdák, ugrálóvárak, dodzsem, céllövölde áll elsősorban a gyermekesek rendelkezésére.
Az élményparkban felülhetünk az óriáskerékre is, melyről csodás panoráma tárul elénk mind az állatokról, mind a parkról. A gyermekeknek jól felszerelt játszótér is a rendelkezésükre áll. Közbe a büfé teraszokon a felnőttek pihenhetnek.

Mini Zoo

A Mini Zoo állatsimogatóban főleg kisebb, jellemzően házi állatok várnak ránk. Olyan kifutók kerültek kialakításra, ahol be lehet menni zsilipelve az állatok közé, és meg is simogathatjuk őket. 

Programok

Ha még mindig marad energiánk és időnk egy ilyen flow élményt biztosító környezetben elidőzni, további programok várnak ránk. Részt vehetünk cirkuszi előadáson, elefánt trainingen és motor shown. A belépőjegy ára tartalmazza ezeket az élményeket.
Akik pedig még több csendre és természetre vágynak, ajánlott a safari-tó körül egy sétát tenni a természet lágy ölében.

Információk

Név: Richter Safari Park
Cím: 2750 Nagykőrös, Pótharaszti út
Web: https://safaripark.hu/
E-mail:  info@safaripark.hu
Telefon: +36 30 905 5201
Árak

  • Felnőtt:  3 280 Ft
  • Gyerek: 2 790 Ft (2-14 éves korig)
  • Safari csemege: 500 Ft / 1 zacskó répa

Nyitvatartás

  • Augusztus 28-ig szerdától vasárnapig
  • Szeptemberben hétvégén és ünnepnapokon
  • Októberben hétvégén és ünnepnapokon


Aki teheti, ne hagyja ki a Richter Safari park felkeresését. Mi magunk és családtagjaink is biztosan feltöltődünk lélekben egy ilyen nap után.

Tartalomhoz tartozó címkék: Aktív
blog comments powered by Disqus